Nova Consulting Group AS

Vil du være med å etablere Norges råeste selskap innen test og kvalitetssikring ?

Nova Consulting Group AS
NOVA Consulting Group (NOVA) er et skandinavisk konsulenthus som består av spesialiserte selskaper som tilbyr et komplett spekter av digitale tjenester levert av erfarne nisjemiljøer til både privat og offentlig sektor. Tjenestetilbudet inkluderer blant annet strategisk rådgivning, brukeropplevelse, systemutvikling og arkitektur, samhandling, sikkerhet og sky mm. Selskapet ble grunnlagt i 2007, og har i dag over 400 ansatte i Norge og Sverige. Gjennom «verdens beste arbeidsplass»-konseptet deltar våre ansatte i NOVAs unike modell som har sitt fundament i kontinuerlig utvikling, medeierskap og involvering. Siden oppstarten har NOVA hatt en fantastisk utvikling. Selskapet vil i 2022 omsette for langt over 600 millioner med solide marginer og har vokst kraftig gjennom mange år. Vi har sterke ambisjoner for videre vekst gjennom etablering av nye tjenesteområder og kontorer gjennom oppkjøp, nyetableringer og utvikling av eksisterende selskaper. Siden oppstarten har vi sett på oss selv som et annerledes konsulentselskap. Vi mener fremtiden er teknologidrevet og at behovet for eksperter fremfor generalister bare øker. Basert på denne overbevisningen har vi skapt et skandinavisk konsulenthus med tolv spissede ekspertmiljøer bestående av noen av bransjens dyktigste fagspesialister. Vi tror flinke mennesker ønsker å jobbe i mindre miljøer med tilpasset kultur og med kolleger som man deler den samme tunge kompetansen og den samme lidenskapen for faget som dem selv. Samtidig opplever de respektive selskapene våre tverrfaglighet, karrieremuligheter og store og komplekse prosjekter gjennom tett samarbeid og slektskap med sine søsterselskaper. Denne filosofien har skapt svært sterke merkevarer som jobber med noen av Skandinavias mest spennende selskaper og prosjekter. Vi er små og smidige når det er viktig, og store, brede og helhetlige når det er ønskelig. NOVA består i dag av de 12 ekspertmiljøene Epinova (Norge og Sverige), Novanet, Northern Beat, PointTaken, Novacare, Rocket, Infunnel, Cloud Nine, Fyr, Singular Studios og Pineberry. I tillegg har vi vårt eget inkubatorselskap, Novalab AS, skapt kun for våre ansatte.

Nova Consulting Group (NOVA) vokser kraftig og har store ambisjoner de neste årene i Norge og Norden.  

Nå etablerer vi et helt nytt selskap med spesielt fokus på å sikre kvaliteten på løsninger og leveranser. IT har blitt virksomhetskritisk for de fleste kunder og i den sammenheng er kontinuerlig kvalitetssikring av løsninger og leveranser blitt viktigere enn noen gang. Vi skal støtte våre kunder fra start til slutt gjennom å sikre at leveransene ikke blir satt i drift med kritiske feil eller mangler enten det gjelder å migrere finanssektoren fra on-prem til skyen, eller utvikle virksomhetskritiske løsninger for helsesektoren. 

NOVAs ambisjon er derfor å bygge Norges råeste ekspertmiljø innen test-og kvalitetssikrings faget hvor vi samler bransjens beste eksperter på testledelse, testrådgivning, testutviklere, tekniske testere, funksjonelle testere, kvalitetsansvarlige, helt i tråd med hvordan vi har bygget og utviklet våre øvrige tolv ekspertmiljøer. 

Til dette eventyret søker vi flere dyktige fagpersoner med på drømmelaget. Finner du dette av interesse og så vil vi gjerne ha en prat med deg! Hvis du i tillegg går med en gründer i magen, er dette en unik mulighet til å få være med i etableringen av et nytt selskap, samtidig som du vil få påvirke hvordan test og kvalitet skal jobbes med i store norske virksomheter fremover.  

Vi kan tilby gründerskap i svært trygge rammer og med minimal risiko for deg personlig.  

Du vil få konkurransedyktige lønnsbetingelser fra dag en, i tillegg til eierandeler, stor påvirkningskraft og flotte lokaler midt i Karl Johan. Gjennom NOVA og våre datterselskaper får du tilgang på noen av Norges største virksomheter som potensielle kunder.  

Hvorfor velge denne muligheten? 
En unik mulighet til å få være med å bygge et spesialistselskap i trygge ramme. NOVA har lykkes godt med å etablere ni spesialistselskaper tidligere, og alt ligger til rette for at vi også skal lykkes denne gangen. Vi har allerede flere flinke folk med i satsningen med lang erfaring fra bransjen, og et bredt nettverk. Som en av de tidligst ansatte vil du få stor påvirkningskraft i hvordan vi skal bygge kultur, jobbe med fag og posisjonere oss ut i markedet.  

  • Et selskap i sterk vekst. NOVA Consulting Group er et selskap med solid økonomi. NOVA har de siste 7 årene hatt en årlig vekst på over 20%, solid driftsresultat og med nye minoritetseiere inn, har NOVA store ambisjoner for de neste årene i Norge og Norden.
  • Gode ordninger. Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som ansatt i NOVA blir du godt ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg.
  • Medeierskap. Som en medgründer av selskapet inviteres du inn som eier, noe som gjør at du får ta del i verdiutviklingsreisen over tid og får igjen for den innsatsen du er med å legge ned. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.
  • Trivselsfokus. Vi skal være verdens beste arbeidsplass. Det forplikter, derfor har vi et sterkt fokus på både faglige og sosiale goder. Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to trivselsansvarlige som har dette som eneste ansvar. I tillegg tilbyr vi en rekke faste årlige arrangementer for våre ansatte og familier på både konsern- og selskapsnivå. NOVA skal være en arbeidsplass hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt.
  • Flotte lokaler og omgivelser. I Karl Johans Gate 16 har vi et energisk kontorfellesskap med våre søsterselskaper i NOVA. Vi har egen ernæringsfaglig utdannet matansvarlig, som serverer god og næringsrik mat. Vi har også eget treningsrom, sykkelparkering og tilbyr PT-timer til de ansatte.  

Høres satsningen interessant ut? Da hører vi gjerne fra deg! 
Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig i Nova Consulting Group, Alexander Dybdahl for en hyggelig og uforpliktende prat på mobil 988 19 876 eller alexander@novacg.no Om stillingen

Firma Nova Consulting Group AS
Sted Karl Johans Gate 16
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Medeier og senior tester
Tiltredelse Snarest
Lønn Konkurransedyktig
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 310570
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Alexander Dybdahl
Leder for rekruttering
alexander.dybdahl@novacg.no


11 Ledige stillinger

Søk her Tilbake