Coolteam AS

Vil du være med på vår spennende grønne satsning?

Coolteam AS
CoolTeam er en kuldeentreprenør med over 45 ansatte med hovedkontor i Oslo og avdelingskontor på Rudshøgda som utfører installasjoner, montasje og servicetjenester til dagligvare, næringsmiddelindustrien, storkjøkken samt servicenæringen. Dette innebærer salg og montering av kjøle- og fryseanlegg, klimakjølingsanlegg, varmepumper og salg av servicetjenester med tilhørende reservedeler og materiell for bedriftsmarkedet. CoolTeam er en betydelig aktør innenfor vårt markedsområde med en omsetning på 120 MNOK og holder til i trivelige lokaler i Professor Birkelandsvei i Oslo. Coolteam er del av Viessmann Partnerkjede, en landsdekkende kjede av entreprenører med over 250 dyktige fagfolk. For mer informasjon: www.coolteam.no
CoolTeam er inne i en spennende fase med ambisjoner om vekst. Den skal først og fremst komme som et resultat av den grønne skiftet med fokus på miljøvennlige, strøm- og energibesparende løsninger. Innen dette området er CoolTeam ledende i markedet!  Til en nyopprettet og sentral rolle i denne satsningen ser vi etter en energisk «doer» med utpregede analytiske evner og forretningsmessige interesser. Hvis du i tillegg trives med å veksle fra det operative til det strategiske, og har en serviceinnstilt og miljøskapende personlighet, vil vi gjerne høre fra deg!

CoolTeam tilbyr:
 • En nyopprettet stilling som du selv kan være med å forme
 • En nøkkelrolle med stor påvirkning i forhold til selskapets videre utvikling spesielt innenfor det grønne skiftet
 • En trygg arbeidsplass hos den ledende kunde- og servicefokuserte aktøren innen kjøl og frys i sitt marked
 • Kompetent, trivelig og stabilt arbeidsmiljø
 • Personlige utviklingsmuligheter

Dine viktigste arbeidsoppgaver:
Vår nye økonomileder vil ha en nøkkelposisjon i videreutviklingen av selskapet. De viktigste arbeidsoppgavene i stillingen vil være:
 • Ansvar for utarbeidelse av måneds-, kvartals- og årsregnskap
 • Utarbeidelse av budsjetter og prognoser
 • Løpende og operative «dag-til-dag»-oppgaver
 • Identifisere og arbeide med optimalisering/forbedring av økonomifunksjonen
 • Ansvaret for å følge opp revisor, bank og forsikring 
 • Bistå daglig leder
 • Medlem av ledergruppen


Kandidaten vi ser etter:
Kandidater til stillingen må ha høyere økonomisk utdannelse og noen år med relevant erfaring. Rollen krever at du i det daglige evner å bevege deg raskt mellom operative oppgaver og strategiske forhold. Den forutsetter kommersiell forståelse og legning. God regnskapsmessig erfaring og innsikt er et krav, likeledes velutviklede IT-ferdigheter. Dersom du har erfaring med prosjekt og prosjektregnskap er det et pluss.
Stillingen er en nøkkelposisjon for selskapets videre utvikling og relevante kandidater må ha en utpreget analytisk, operativ og forretningsorientert profil, men samtidig være opptatt av detaljer og nøyaktighet. Med selskapets vekt på vekst og det grønne skiftet, vil nysgjerrighet og endringsvilje være egenskaper som vil bli prioritert. Hvis du i tillegg har stor arbeidskapasitet og en serviceinnstilt og miljøskapende personlighet, vil du kunne passe godt inn i vår uformelle, oppofrende og trivelige organisasjon.
 

Om stillingen

Firma Coolteam AS
Sted Professor Birkelands vei 24D
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel ØKONOMILEDER
Stillinger 1
Jobreg ID 297201
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Trond Mangård Olsen
Seniorrådgiver
tmo@pu.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake