Edisys Consulting AS

Vil du jobbe i Norges ledende kompetansemiljø på digitalisering og informasjonsdeling?

Edisys Consulting AS
Edisys Consulting er et ledende konsulentselskap med spisskompetanse på digitalisering og informasjonsdeling. Våre konsulenter hjelper virksomheter med å ta et digitalt lederskap, gjennom smart utnyttelse av teknologi og åpne standarder. I mer enn 25 år har vi arbeidet for å utvikle og fremme bruk av åpne standarder, fordi vi tror det er en forutsetning for forenkling og automatisering av forretningsprosesser. Vi er i dag 15 eksperter som daglig arbeider for at store og små virksomheter skal oppnå gevinster gjennom digitalisering og informasjonsdeling. Nå opplever vi sterk etterspørsel fra våre kunder, og trenger flere kolleger. I Edisys motiveres vi av tilfredsheten og anerkjennelsen som ligger i å gjøre en god jobb. Vi vet at teknologiske løsninger krever en helhetlig forståelse av de utfordringene som skal løses. Derfor mener vi det er viktig med en god forretningsforståelse i tillegg til erfaring med teknologi og metodikk.

Vil du jobbe i Norges ledende kompetansemiljø på digitalisering og informasjonsdeling?

Vi opplever stor etterspørsel fra store virksomheter i både offentlig og privat sektor.
Derfor søker vi etter dyktige senior konsulenter som kan bistå i prosjektarbeid med digitalisering, rådgivning og informasjonsteknologi. 

Vi jobber for at store og små virksomheter skal oppnå gevinster gjennom samhandel i sine verdikjeder. 

Våre konsulenter hjelper virksomheter med å ta et digitalt lederskap, gjennom smart utnyttelse av teknologi og åpne standarder. I mer enn 25 år har vi arbeidet for å utvikle og fremme bruk av åpne standarder, fordi vi tror det er en forutsetning for forenkling og automatisering av forretningsprosesser.

 

Hvem ser vi etter? 

Vi tror du har flere års erfaring fra tilsvarende roller i privat eller offentlig sektor, og at du har evnen til å se helhet og sammenhenger i komplekse systemlandskap. Du har utdanning på høgskole- eller universitetsnivå. Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdanning.
I rollen som senior konsulent vil du bidra i prosjekter hos våre kunder for å sikre en robust, helhetlig og fremtidsrettet utnyttelse av teknologiske muligheter, og du blir en sentral ressurs for å videreutvikle vår satsning innenfor området.

Vi ser helst at du har erfaring eller interesse for

 • TOGAF arkitekturrammeverk, SOA og/eller prosessmodellering
 • å oversette arkitekturleveranser og arkitekturprinsipper til gode informative beslutningsgrunnlag, som du evner å formidle mot alle organisasjonsnivåer
 • prosjektarbeid fra a til å
 • rådgivning innen digitalisering og informasjonsteknologi

Det er en fordel dersom du har

 • erfaring med utbredte metoder for prosjektgjennomføring, som PRINCE2 og DIFIs prosjektveiviser
 • kjennskap til rammebetingelser for digitaliseringsarbeidet i offentlig sektor


Hva kan vi tilby deg?

 • Frihet til å påvirke din egen arbeidssituasjon, faglige og personlige utvikling
 • Flat organisasjon med kompetente medarbeidere
 • Konkurransedyktige vilkår, basert på en trygg, forutsigbar og motiverende lønnsmodell
 • Et aktivt, kompetent og sosialt arbeidsmiljø
 • Faglig utvikling gjennom oppdrag, kurs og sertifiseringer
 • Utfordrende og utviklende oppdrag i spennende prosjekter
 • Svært gode pensjons- og forsikringsordninger

Hvem er vi?

I Edisys motiveres vi av tilfredsheten og anerkjennelsen som ligger i å gjøre en god jobb. Vi vet at teknologiske løsninger krever en helhetlig forståelse av de utfordringene som skal løses. Derfor mener vi det er viktig med en god forretningsforståelse i tillegg til erfaring med teknologi og metodikk.

Det gjør oss i stand til å hjelpe kundene våre gjennom hele reisen fra kartlegging, modellering, kravstilling, utvikling, test og implementering. Vi jobber med store og små kunder innen en rekke sektorer, som kraft, bank og finans, shipping, offentlig sektor, forsikring, industri, detaljhandel og helse.

Som konsulenter arbeider de fleste av oss i kundenes lokaler. Når oppgavene tillater det arbeider vi fra vårt romslige og nyoppussede kontorlokale sentralt i Oslo, rett ved Vika terrasse. Her samles vi også for jevnlige faglig oppdateringer, kundemøter og andre samlinger.

Vi er opptatt av å ha et rikt liv også utenfor jobb, og vi tilbyr lønnsbetingelser som gjør det mulig.


Hva holder oss sammen?

Vi er uformelle, åpne og personlige. Vi tror tillit må bygges, og at den bygges best gjennom å vise hvem vi er og hva vi står for.

Vi er glad i å løse viktige og vanskelige problemer, og underveis ønsker vi å utvikle oss faglig og personlig. Vi stiller høye krav til oss selv og til hverandre, og vi støtter hverandre på reisen.

Vi tror fremtiden kommer uansett, og vi anser det som vår oppgave å hjelpe til.

 

Kontakt

Rekrutteringen utføres i samarbeid med Convision. Ta kontakt med Ida Hildebrandt eller Tina Helmersen, eller send en e-post for mer informasjon om selskapet og stillingen på ihi@convision.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om stillingen

Firma Edisys Consulting AS
Sted Munkedamsveien 3B
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior konsulent
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 2
Jobreg ID 132301
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Ida Hildebrandt
Sourcing- & Recruiting Manager
ihi@convision.no
17 Ledige stillinger

Tina Helmersen
Rådgiver
07030
the@convision.no
17 Ledige stillinger

Søk her Tilbake