Virksomhetsarkitekter
Devoteam AS

Virksomhetsarkitekter

Devoteam AS
Devoteam er et ledende konsulentselskap som fokuserer på digital strategi, plattform-teknologi, cybersikkerhet og transformasjon. Vi hjelper våre kunder med å snu utfordringer til nye forretningsmuligheter, og utnytte hele potensialet i digital endring. Vi er samlokaliserte med våre tre norske datterselskaper som er spesialisert på design og skytransformasjon: Manyone, Devoteam MCloud og Devoteam GCloud. Til sammen er vi et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og digital transformasjon med omkring 120 konsulenter, og er stadig under utvikling. Vi er en del franske Devoteam SA, som teller 10000 konsulenter i 18 forskjellige land i verden. Hos oss vil du inngå i et sterkt fagmiljø der våre konsulenter har lang erfaring og høy kompetanse, og du vil jobbe på et strategisk nivå hos kundene våre, tett på forretning og IT. Vårt miljø er kjent for å være raust og inkluderende, med medarbeidere som tar ansvar, har lyst å lære, evner å dele, og er villige til å ta utfordringer.

Devoteam er i sterk vekst og virksomhetsarkitektur er et prioritert satsingsområde for oss. Vi trenger derfor dyktige kollegaer som brenner for dette. 

Hos oss vil du inngå i et sterkt fagmiljø der våre konsulenter har lang erfaring og høy kompetanse, og du vil jobbe på et strategisk nivå hos kundene våre, tett på forretning og IT. Vårt miljø er kjent for å være raust og inkluderende, med medarbeidere som tar ansvar, har lyst å lære, evner å dele, og er villige til å ta utfordringer. 

Vi har gode betingelser og nye lokaler i Oslo sentrum. Vi har et rikt faglig- og sosialt miljø, og er rause og inkluderende med de rundt oss. Det å skape fellesskapsarenaer for kompetanseutvikling og erfaringsdeling med kollegaer, står høyt på vår prioriteringsliste.

Stillingsbeskrivelse

Vi har et sterkt fagmiljø som trives best i skjæringspunktet mellom IT og forretning. Som arkitekt hos oss vil du vil du få mulighet til å jobbe hos de mest spennende virksomhetene i offentlig og privat sektor. Du vil få mulighet til å være med på å digitalisere og forbedre Norge og våre kunder.

Vi er på jakt etter deg som har erfaring med virksomhetsarkitektur, behovsanalyse, as-is og to-be analyser, informasjonsarkitektur, data governance og data management.  
Du har gjerne en teknisk bakgrunn, og er nysgjerrig på ny teknologi og har en sterk forståelse for betydningen av data management for å utnytte potensialet til analytics og AI.

Hos oss vil du i oppdrag for våre kunder være med på å definere målarkitekturer, gi råd i å utforme veikart, delta i behovskartlegging og mulighetsrom basert på innsikt i dagens arkitektur og teknologisk mulighetsrom, og være faglig rådgiver for utvikling mot en mer datadrevet virksomhet hos våre kunder. Vi jobber også med utredninger, analyser, ulike mulighetsstudier og kartlegginger.
 
Du vil få jobbe i spennende prosjekter, tett på forretning og IT der du trives med å sette deg inn i forretningsbehov for å forstå drivere for datakvalitet, og data behov.

Vi har arkitekter med lang erfaring og høy kompetanse, og vårt miljø kjennetegnes av å være raust og inkluderende, med medarbeidere som tar ansvar, har lyst å lære, evner å dele, og søker utfordringer.
 
Hos oss kommer dette til å bli en del av din hverdag
Utvikle datastrategi og roadmap for kapabiliteter som treffer informasjonsstyring.

  • Modellere hvordan informasjon oppstår, transformeres, utveksles og forvaltes.
  • Kartlegging og utvikling av informasjonsarkitektur, konseptuelle og logiske datamodeller.
  • Hensiktsmessige analytiske arkitekturer som kan inneholde datalakes og relasjonelle modeller/datavarehus
  • Innføring av data governance
  • Bruke / etablere verktøy for å analysere datakilder
  • Statistikk og stordata
  • Master data management
Kvalifikasjoner

Vi er på jakt etter det som dekker ett eller flere av områdene nedenfor.
  • Høyere utdanning på mastergradsnivå, fortrinnsvis innen informatikk, matematikk eller statistikk. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Erfaring som konsulent
  • Erfaring med datavarehus
  • Erfaring med datatransformasjon (ETL/ELT) og datamodellering
  • Erfaring med sky- og/eller hybridplattformer.
  • Har kunnskap, forståelse og interesse for informasjonens rolle som verdiskaper
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Erfaring med data science og analytics/BI
  • Kjennskap til rammeverket TOGAF – vi tilbyr opplæring ved behov
  • Erfaring med datakilder og API`er

I tillegg ønsker vi at du har disse egenskapene
  • Nysgjerrig på bruk av ny teknologi for innovasjon og forbedring
  • Analytisk, drivende og resultatorientert
  • Selvgående, initiativrik og motiveres av frihet til å levere kvalitet under eget ansvar, med et sterkt fagmiljø i ryggen.
  • Motiveres av å bidra til et faglig og sosialt fellesskap.
  • Tar eierskap, bygger tillit og etablerer initiativer, prosesser og metodikker
  • god teknisk forståelse og er nysgjerrig på teknologiske trender og nye anvendelser
  • Evne til å bygge relasjoner og vekke engasjement


Vi tilbyr

Som konsulent hos oss må du kunne håndtere en prosjekt hverdag med høyt tempo. Vi har en god balanse mellom å jobbe selvstendig og være en del av noe større. Kompetanseutvikling er viktig for oss. Som ansatt gir vi deg mulighet til å utvikle din faglige kompetanse, slik at våre kunder opplever oss som de beste innenfor våre fagområder. Vi ønsker deg som er engasjert og bidrar til et positivt miljø for de rundt deg, fordi vi er overbevist om at motivasjon utgjør en stor forskjell og er med på å skape et godt arbeidsmiljø!



 



Om stillingen

Firma Devoteam AS
Sted Tollbugata 24
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Virksomhetsarkitekter
Stillinger 5
Jobreg ID 254599
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Terje Flikke
Headhunter /Rådgiver
terje@itsearch.no
43 Ledige stillinger

Tor-Børre Meyer
Headhunter / Rådgiver
tor@itsearch.no
26 Ledige stillinger

Søk her Tilbake