XL Bemanning søker barnehageassistenter - 200,- kr pr time i startlønn!
XL Bemanning AS

XL Bemanning søker barnehageassistenter - 200,- kr pr time i startlønn!

XL Bemanning AS
XL Bemanning leverer kvalifisert personell til barnehager og skoler som er på jakt etter nye medarbeidere, enten det er midlertidig bemanning eller til permanente stillinger. Vi har hovedkontor i Bergen med avdelingskontor i Tromsø, Alta og Ålesund. Vårt mål er å tilby fleksible og effektive bemanningsløsninger. Vi gjennomfører hele eller deler av rekrutteringsprosessen på alle nivå og fagområder. Vi vet hva som skal til for å finne riktig kandidat til riktig stilling.

Går du med en drøm om å jobbe i Barnehage? Da har vi muligheten for å hjelpe deg med det:) 

Gode betingelser, vi i XL Bemanning leier ut personell som oppfyller våre høye krav, og vi mener at dyktig personell koster litt mer enn andre, derfor ligger vi litt høyere i lønnsansiennitet. Så ønsker du å være en del av et kompetent fagmiljø og tjene litt ekstra søk da vell. ?


Endelig lønnsnivå vil være avhengig av alder/erfaring/utdanning.

Er du voksen, men samtidig som du har en leken personlighet? Da kan barnehage være perfekt for deg! Det er alltids et behov flinke barnehageassistenter samt fagarbeidere, og er du rett person vil det være mange muligheter for jobb. Jobben som barnehageassistent kan være utrulig morsom og givende. Ingen arbeidsdag er lik!

Med over 15 års erfaring innenfor det Pedagogiske er vi i XL Bemanning ledende, vi har god pedagogisk kompetanse i Administrasjonen og du vil bli ansatt i et firma som jobber hardt for at både ansatte og kunde vil bli fornøyd. Vi leverer dyktige ansatte til hele landsdelen, og har du noe du lurer på er vi alltids tilgjengelig for deg! Om du er den vi leter etter så kan du føle deg trygg på at vi geleider deg vært eneste steg på veien.  


Hvem ser vi etter?

  • Du er omsorgsfull og ansvarlig.
  • Oppmerksom og hjelpsom.
  • Kreativ og «stå på» vilje.
  • Liker å være utendørs.
  • Du skaper tillit til de rundt deg.
Om du har erfaring med barn fra tidligere er det et pluss.

Kvalifikasjoner:
  • Må være over 18 år.
  • Relevant pedagogisk utdanning, grunnskoleutdanning. 
  • Du må være fleksibel og løsningsorientert. 
  • Godkjent politiattest.
  • Personer med et annet førstespråk enn norsk eller samisk ha avlagt en norskprøve og ha oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.


XL Bemanning er en spesialist på bemanningstjenester i flere bransjer. Vi leverer kvalifisert personell til bedrifter som er på jakt etter nye medarbeidere, enten det er midlertidig bemanning eller til permanente stillinger. Vi har hovedkontor i Bergen med avdelingskontor i Ålesund og Tromsø. Vårt mål er å tilby fleksible og effektive bemanningsløsninger. Vi gjennomfører hele eller deler av rekrutteringsprosessen på alle nivå og fagområder. Vi vet hva som skal til for å finne riktig kandidat til riktig stilling. Kontoret i Tromsø har pedagogisk utdannelse og bred erfaring innen for feltet.

Register din CV i dag på: https://www.xl-bemanning.no/registrer-din-cv/ også kontakter vi deg når spennende stillinger dukker opp.

Eller så kan du kontakte ditt nærmeste avdelingskontor: Tromsø - epost: baard@xlbemanning.no 

 



Om stillingen

Firma XL Bemanning AS
Sted Strandveien 106
By Tromsø
Fylke Troms og Finnmark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Barnehageassistent-Fagarbeider.
Tiltredelse Snarest
Lønn Tariff
Stillinger 30
Jobreg ID 316165
Søknadsfrist 01.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Bård Johnsen
Avdelingsleder Troms og Finnmark
baard@xlbemanning.no
30 Ledige stillinger

Søk her Tilbake