Recruitment Manager søker PHP utviklerLyst til å jobbe med Machine Learning og backend utvikling i et norsk software selskap? Recruitment Manager, som har utviklet Jobreg, søker nå PHP utvikler til spennende oppgaver!

02.12.2017

Recruitment Manager AS drifter og utvikler markedets mest moderne IT-plattform for rekruttering, bemanning og søkerhåndtering. Siden lanseringen har veksten vært formidabel. Flere tusen brukere, og en rekke av de ledende selskapene innen rekruttering, HR og bemanning benytter hver dag systemet i sitt daglige virke. Recruitment Manager er en ekte gründer-bedrift, hvor de som driver selskapet, selv har bygget alt sten for sten.

Rekrutterings- og bemanningsbransjen i Norge har respondert fantastisk på vårt system, og vi får nye kunder hver uke – store som små. I tillegg har de første kundene i det svenske og det danske markedet begynt å ta i bruk vårt system, og vi gjør nå en større satsing mot disse landene. Vi trenger derfor en ny dyktig utvikler som vil være med å løfte oss videre. Kan det være deg vi ser etter?

Recruitment Manager AS