Bli en del av WRK Talents og start din karriere som miljøterapeut
WRK Bemanning AS

Bli en del av WRK Talents og start din karriere som miljøterapeut

WRK Bemanning AS
WRK er et moderne og nytenkende bemanningsselskap med høy kompetanse innenfor helse og sosialfeltet med ekstra fokus på bemanning innenfor barnevern, helse og omsorg og psykiatri. Vi jobber kontinuerlig med kompetanseheving, utvikling og trivsel. Vi har et stort og bredt nettverk av engasjerte og profesjonelle oppdragsgivere som trenger din arbeidskraft.

Er du student eller nyutdannet og søker en vei inn i arbeidslivet som miljøterapeut? Vi kan gi deg muligheten til å utforske ulike fagfelt og opparbeide bred arbeidserfaring. Vi har et omfattende nettverk av samarbeidspartnere innenfor barnevern (institusjon), helse- og omsorg (psykiatri og rus, helse- og omsorgsboliger), og oppvekst (barnehage og skole). Det gir deg en unik mulighet til å utvikle dine ferdigheter og bygge et verdifullt nettverk.

Vi forstår at du som student har en travel timeplan. Derfor tilbyr vi fleksible arbeidsordninger som lar seg tilpasse arbeidet til dine studier og andre forpliktelser. Enten du ønsker sommer-, vikar- eller deltidsjobb, har vi muligheter som passer for deg. For deg som allerede har fullført en helsefaglig bachelor vil det finnes muligheter for fast turnus.

Vi har ulike oppdragsgivere flere steder i landet, og derfor oppfordrer vi deg til å søke uansett hvor du bor. Du vil få mer informasjon om stillingens omfang, geografiske plassering og spesifikke behov i løpet av rekrutteringsprosessen. 

Vårt team vil gi deg god oppfølging - både gjennom rekrutteringsprosessen, men også når du er i jobb. Vi kartlegger dine ønsker, erfaring og kompetanse slik at vi kan finne den rette matchen mellom deg og oppdragsgiver. Last gjerne opp en oppdatert CV, søknad og annen relevant informasjon slik at vi kan begynne prosessen fortløpende. 

Kvalifikasjoner:
  • Påbegynt eller fullført bachelor innen vernepleie, barnevernspedagogikk, sosialt arbeid, pedagogikk, psykologi, barnehagelærer, politi o.l. 
  • Positivt med erfaring innen helse- og sosialfeltet, men ikke et krav
  • Personlig egnethet vektlegges
  • Førerkort klasse B
  • Det må fremlegges gyldig politiattest i henhold til gjeldende lovverk

I WRK Bemanning får du:
  • Spisset opplæring innenfor lovverket du skal jobbe i
  • Ulike erfaringer hos en eller flere profesjonelle oppdragsgivere og samarbeidspartnere
  • Vi spisser dine muligheter til arbeid ut ifra rett kompetanse og erfaring du har fra tidligere arbeid
  • Ta del i et faglig og sosialt fellesskap med kompetanse og kvalitet som kilde i alt vi gjør
  • Du har samme rettigheter gjennom WRK Bemanning som du har hos andre arbeidsgivere, vi er din arbeidsgiver og følger deg tett opp
  • Tilgang til vårt nettverk innenfor helse- og sosialsektor


Søknader behandles fortløpende og det oppfordres til å søke så snart som mulig.



Om stillingen

Firma WRK Bemanning AS
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Miljøterapeut
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 10
Følg oss på
Jobreg ID 364510
Søknadsfrist 01.01.2025

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Marte Kraknes
Rekrutterings- og bemanningskonsulent
marte@wrkbemanning.no
32 Ledige stillinger

Karen Mathea Odland
Leder for rekruttering og bemanning
karen@wrkbemanning.no
22 Ledige stillinger

Søk her Tilbake