Bli vår nye Inside Sales Support innen Industriell Veieteknologi!
METTLER TOLEDO AS

Bli vår nye Inside Sales Support innen Industriell Veieteknologi!

METTLER TOLEDO AS
METTLER TOLEDO er en markedsledende global leverandør av presisjons instrumenter og service. Vi kjennetegnes som en innovativ leder og våre løsninger er kritiske innen viktige Forsknings- og utviklingsavdelinger, kvalitetskontroll - og produksjonsprosesser for kunder innen en stor bredde av Industrier som inkluderer Life Science, næringsmiddel og kjemi. Vi opererer over hele verden og har en bedriftskultur som er utviklet med innovasjon og internasjonal erfaring.
Vi søker en Inside Sales Support 

Du vil være en del av det norske salgsteamet og vil rapportere til nordisk salgssjef.

Som Inside Sales Support vil du være ansvarlig for salg av veieutstyr og systemer til industrikunder. Du vil gi salgsstøtte til Fields Sales representatives og sluttbrukere i det norske markedet. Det innebærer identifisering av behov til tilbudsfase, alene eller i samarbeid med Field Sales representative.

Dine arbeidsoppgaver:
I rollen som Internal sales vil du tilhøre du en avdeling på 8 selgere i Norden. Du vil rapportere til nordisk salgssjef og ha ansvar for kunder i hele Norge.

•    Du vil jobbe tett med salgsteamet og støtte deler av salgsprosessen.
•    Du har ansvar for å administrere og videreutvikle samarbeid med våre eksisterende kunder og bearbeide og utvikle nye kunderelasjoner. Kundesegmentet er industri hvor du tilbyr kvalitetsprodukter innen veieutstyr og systemer.
•    Du har ansvar for innkommende forespørsler via telefon, e-post eller nettside mt.com og vil koordinere dette internt.
•    Koordinere og støtte Field Sales representatives ved produktforespørsler, tilbudsutforming, ordreoversikt og problemløsning.
•    Du driver egne salgsprosesser selvstendig med stort fokus på dine kunderelasjoner. For kunder i Oslo området kan det også være aktuelt å reise ut for å følge opp kundene.
•    Du jobber med eget salgsmål som er årsbasert og ser det som en fordel å jobbe daglig med nøkkeltall og oppfølgingsdokumenter samt CRM.

Egenskaper:
For å lykkes i denne rollen må du være en serviceinnstilt, engasjert og målrettet person som ser muligheter for å gjøre forretninger. 
Du er akkurat som oss: entusiastisk i dine relasjoner og sosial med gode forhandlingsevner. Du snakker og skriver flytende norsk og har meget gode engelskkunnskaper. 

Vi setter personlige egenskaper svært høyt, derfor tar vi også imot søkere som er nyutdannede innen det aktuelle feltet. Det viktige er at du har vist interesse for salg og besitter de egenskapene som kreves for rollen.
Det er en fordel med teknisk interesse for å lære om våre produkter og/ eller tjenester.

Kompetanse:
Fagbrev / Bachelor / Mastergrad i ingeniørfag eller tilsvarende tekniske fag. Det er en fordel om du har erfaring fra kundeservice, salg, call-center eller relatert erfaring.
Gode kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr deg:

Mettler Toledo AS er en sterk merkevare med konkurransedyktige produkter som er markedsledende innen analyse- og prosessinstrumenter. Du ønskes velkommen til en arbeidsplass hvor profesjonalitet og kvalitet er stikkord sammen med lidenskap og mye humor. Som nyansatt får du introduksjon, kontinuerlig produktopplæring og markedsfordeler med trygge ansettelsesforhold.

Søknadsinformasjon:
Jefferson Wells samarbeider med Mettler Toledo AS i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.jeffersonwells.no

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 1.04.24. Intervjuer gjennomføres fortløpende.
Arbeidssted: Oslo
Tiltredelse: Etter avtale
Kontraktsform: Fast ansettelse

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;
Sidsel Jun Gausen, mobil: +47 901 41 781 / sidsel.jun.gausen@jeffersonwells.no 


 

About the job

Company METTLER TOLEDO AS
Place Ulvenveien 92B
City OSLO
County Oslo
Webpage Click here
Title Internal Sales Support
Accession Etter avtale
Jobs 1
Jobreg ID 365902
Deadline Snarest

Show my interest
Save

Create job search profile

By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!

Create profile
Contact person
Sidsel Jun Gausen
Seniorrådgiver research og analyse
Sidsel.Jun.Gausen@Jeffersonwells.no
1 Available jobs

Apply here Back