Drømmer du om en rolle som binder sammen organisasjon, forretning, data, prosesser og teknologi?
STUDENTSAMSKIPNADEN SIO

Drømmer du om en rolle som binder sammen organisasjon, forretning, data, prosesser og teknologi?

STUDENTSAMSKIPNADEN SIO
SiO forbedrer studentlivet i Oslo, for hele 80000 studenter. Som Norges eldste og største studentsamskipnad er vår visjon å skape en bedre hverdag for alle studenter. Vi administrerer nesten 9000 studentboliger med kontinuerlig utvidelse, tilbyr en omfattende helsetjeneste med blant annet Norges største fastlegekontor, samt 530 barnehageplasser. Med seks treningssentre, inkludert det største i landet, og 41 kafeer og spisesteder, gir vi også mat og drikke til studentene. Med vårt mangfoldige tilbud ønsker vi å gjøre Oslo til Norges fremste studieby.

SIO har startet en betydelig digital transformasjon de siste årene, blant annet med store utskiftninger i kjernesystemer, flytting av alle utviklings- og driftsmiljøer til skyen, samt innføring av produkteierskap og kontinuerlig utvikling fremfor store prosjekter. Vi ønsker å fortsette utviklingen med stort fokus og trykk, og styrke vårt interne teknologi- og digitaliseringsmiljø. Derfor søker vi en engasjert og dyktig Virksomhetsarkitekt som vil bli en sentral aktør i vår teknologiske reise videre og også få det overordnede fagansvaret for arkitektur i SiO.

I rollen som Virksomhetsarkitekt hos SiO vil du være ansvarlig for å forme og implementere vår arkitekturstrategi, samtidig som du vil samarbeide tett med både interne og eksterne interessenter og samarbeidspartnere for å sikre optimal kommunikasjon, samarbeid og utvikling. Vi står midt i en bølge av spennende muligheter som blant annet omhandler utvikling av ny kundedataplattform, videreutvikling av vår Dynamics 365-platform for blant annet boligadministrasjon, kundeservice, CRM og marketing, videreutvikling av SiO.no som vår kontaktflate med studentene, og modernisering av vår dataplattform for innsikt og analyse, alt med utvidet bruk av skyteknologi for å møte fremtidens behov. Denne rollen vil være en nøkkelfaktor for vår fremtidige suksess med bruk av teknologi, og gir deg en unik mulighet til å påvirke og forme alle tjenestene vi utvikler til studentene i Oslo og Lillestrøm innen blant annet helse, bolig, matservering, trening m.m.

Ansvarsområdene inkluderer:

  • Sikre utvikling av optimale teknologiske plattformer på tvers av alle tjeneste- og stabsområder i SiO, som muliggjør hele virksomhetens mål og strategier
  • Overordnet fagansvar for arkitektur i SiO
  • Utarbeidelse av roadmaps for virksomhetsarkitektur
  • Lede arbeid med analyse og kartlegging av systemlandskap og prosesser, og definere mulige teknologiske løsninger for veien videre
  • Være sparringspartner mot produkteiere, utviklere og arkitekter for best mulige løsninger 
  • Kommunikasjon med interne og eksterne interessenter på alle nivåer
  • Styring av tekniske prosesser, f. eks. i tidlig fase av komplekse utviklingsløp

Vi vektlegger personlige egenskaper som vil bidra til vår suksess, og søker deg som passer inn i teamet vårt, både sosialt og faglig. Evnen til å tenke strategisk i store systemlandskap og organisasjoner, arbeide effektivt i team, samt være fleksibel og tilpasningsdyktig i et dynamisk miljø er alle kvaliteter vi verdsetter. Vi tror du også ønsker og motiveres av å komme inn til oss og være med på å bygge opp noe for veien videre, og at du vil brenne for å finne løsninger på utfordringer og skape både spennende og nyttige tjenester for alle studentene i Oslo og Lillestrøm.

I tillegg ser vi for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Inngående forståelse av sammenhengende tjenester på tvers av verdikjeder og økosystemer, og hvordan dette påvirker virksomhetsarkitektur
  • God lagspiller med evne til å jobbe effektivt i tverrfaglige team
  • Gjerne erfaring som utvikler, med kompetanse innen utviklingsprosesser, skybaserte miljøer og API-er
  • Erfaring som prosessdriver og prosjektleder, gjerne fra skybaserte plattformer, med evne til å effektivt planlegge, gjennomføre og følge opp prosjekter for implementering av strategier og teknologiske løsninger
  • Flytende i både norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Hva kan du forvente deg?

Du vil bli en del av en engasjert og erfaren enhet, Teknologi og Digitalisering, med solid kompetanse og kjennskap til virksomheten. Vi er dedikert til å løse komplekse utfordringer og utforske nye muligheter, og vår teknologiske reise gir deg muligheten til å påvirke og forme SIOs fremtid og fremtidens tjenester for 80000 studenter i Oslo og Lillestrøm. Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø, moderne kontorfasiliteter på Domus Athletica ved Blindern, konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordninger, rabattert tilgang til treningsfasiliteter hos SIO Athletica og firmahytter på Hafjell.

Dersom du søker en karriere der du kan bidra til å stake ut kursen, være med på å bygge opp noe, og utfordre din profesjonelle vekst, er dette stedet for deg.

Hvis du har spørsmål om SiO eller stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Dfind, Eirik Strandkleiv (eirik.strandkleiv@dfind.no) eller Linn Falao (linn.falaowelin@dfind.no). Søknader vil bli behandlet konfidensielt.

 



Om stillingen

Firma STUDENTSAMSKIPNADEN SIO
Sted Domus Athletica
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Virksomhetsarkitekt
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 374398
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Eirik Strandkleiv
Senior Advisor
eirik.strandkleiv@dfind.no


4 Ledige stillinger

Linn Falao Welin
Senior Advisor
linn.falaowelin@dfind.no
2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake