Er du en strategisk leder som vil være med på å utvikle Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo?
Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Er du en strategisk leder som vil være med på å utvikle Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo?

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo
Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en vitenskapelig høgskole på universitetsnivå og en ledende utdannings- og forkningsinstitusjon innen arkitektur, urbanisme, landskapsarkitektur og design. AHOs kunnskapsfelt har formgiving som fokus, og arbeider med formgiving i alle skalaer; gjenstander, bygninger, by- og landskapsforming.

Er du en strategisk leder som vil være med på å utvikle et av Norges mest spennende miljøer innen arkitektur, design og landskapsarkitektur?

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en ledende, internasjonal vitenskapelig høgskole som tilbyr utdanning innen arkitektur, design landskapsarkitektur og urbanisme. Skolen er organisert i tre institutter og har ca. 840 studenter og 270 ansatte fordelt på 160 årsverk. 

Som en spesialisert vitenskapelig utdannings- og forskningsinstitusjon er AHO unik. Skolen har godt kvalifiserte studenter og vitenskapelig ansatte, og svært god søkning og gjennomføring. AHO er nasjonalt og internasjonalt anerkjent, oppnår topprangeringer innen flere områder, har stor internasjonal kontaktflate og en tydelig rolle innen våre fagfelt.

Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo har et spennende og utviklingsrettet miljø. Vi er en vitenskapelig høgskole som gir utdanning innen arkitektur, arkitekturvern, design, landskapsarkitektur og urbanisme. Forskning er også en viktig del av AHOs identitet.

AHO tar samfunnsansvar, gir form til det grønne skifte, og bidrar med innovative løsninger for et bærekraftig samfunn.

For å bistå oss i dette viktige arbeidet, søker vi nå direktør for de administrative fellestjenestene. Som direktør får du det overordnede ansvaret for strategisk utvikling, økonomistyring og samhandling i hele organisasjonen, og du skal bidra aktivt til å videreutvikle en fremtidsrettet organisasjon.

Du vil spille en sentral rolle i å opprettholde et stimulerende arbeidsmiljø, og at vi når våre ambisiøse mål framover. Med på laget får du 50 dedikerte medarbeidere i administrasjonen, som sammen skal bidra til å støtte rektor og instituttene i kjernevirksomheten.

Direktøren rapporterer til rektor og en del av toppledergruppen.

Hvis dette er av interesse for deg, kan vi tilby utfordrende og spennende oppgaver i et kreativt, kunnskapstungt og internasjonalt arbeidsmiljø midt i Oslo, med hyggelige, uformelle og engasjerte kolleger.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker deg med relevant høyere utdanning på masternivå og relevant ledererfaring fra offentlig sektor, fortrinnsvis fra  kunnskapsorganisasjoner. Du har god organisatorisk forståelse og dokumenterte resultater fra organisasjonsutvikling og endringsledelse, med god forankring og involvering. God økonomisk forståelse og meget gode språklige ferdigheter i norsk og engelsk er en forutsetning.

Som leder må du kunne bevege deg mellom det strategisk og det operasjonelle, være opptatt av å skape gode resultater og ha respekt for fagprofesjoner. Du er analytisk, helhetstenkende og løsningsorientert, med gode kommunikasjons- og samhandlingsevner. Som leder er du åpen og trygg, med evne til å motivere, utfordre og påvirke, og på den måten bygge tillit og gode relasjoner, både internt og eksternt.

Vi tilbyr

  •  Hyggelige og sentralt beliggende lokaler ved Akerselva og Vulkan, med nærhet til offentlige kommunikasjon
  • En uformell og hyggelig arbeidsplass med engasjerte kollegaer
  • Et kreativt, innovativt og internasjonalt miljø
  • Stillingen avlønnes etter Statens lønnsregulativ for stillingskode 1062 direktør i lønnsspenn fra kr. 1 025 200-1 290 500 avhengig av kvalifikasjoner. I særlige tilfeller kan høyere lønn vurderes. For stillingen gjelder statlige tilsettingsvilkår. Fra lønnen går 2% lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Spørsmål om stillingen

Ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med rektor Irene Alma Lønne tlf 41 25 24 41 eller en av våre rådgivere i Habberstad, Jan Egil Myhre, tlf 90892522 eller Bjørg Alvestad, tlf. 95765475.

Om utvelgelsesprosessen

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. For AHO er det et mål å oppnå en balansert sammensetning når det gjelder alder, kjønn og kulturell bakgrunn. Det vil bli lagt til rette for personer med redusert funksjonsevne.

AHO er pliktig til å utarbeide offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg mot oppføring må du søke om og begrunne dette. Du vil bli kontaktet hvis søknaden ikke blir innvilget og få mulighet til å trekke søknaden.
 

 


 

Om stillingen

Firma Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo
Sted Maridalsveien 29
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Høgskoledirektør
Stillinger 1
Jobreg ID 376469
Søknadsfrist 14.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Jan Egil Myhre
Partner/Seniorrådgiver
jan.egil.myhre@habberstad.no
2 Ledige stillinger


Søk her Tilbake