Elsker du å prate med folk og har teknisk kompetanse?
Randstad AS

Elsker du å prate med folk og har teknisk kompetanse?

Randstad AS
Randstad er verdens største HR-selskap. Vi har bred innsikt i markedet og hjelper våre kunder med å skape den mangfoldige og fleksible arbeidsstyrken de trenger for å lykkes. Vi tilbyr like muligheter for alle - uansett bakgrunn, og jobber målrettet med å hjelpe folk å realisere sitt sanne potensial gjennom hele arbeidskarrieren. Randstad ble grunnlagt i 1960 og har sitt hovedkontor i Diemen, Nederland. Globalt er vi tilstede i 29 markeder med 46 000 ansatte. I Norge har vi ca. 200 ansatte på kontorer over hele landet og vi tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Vi er representert i markedet med Randstad, Randstad Care og Dfind. For mer informasjon, besøk vår nettside www.randstad.no

Bli med på et spennende eventyr som NextGenTels nye kundebehandlerstjerne!

Vi søker en blid og utadvendt kundekonsulent til oppstart så snart som mulig. Som kundekonsulent vil du spille en avgjørende rolle i å takle varierte henvendelser fra kunder, enten det er via telefon, e-post eller chat. Vi søker en som er villig å lære seg det teknisk, men først og fremst har en genuin serviceinnstilling.

Hva får du?

Vi tilbyr deg ikke bare en jobb, men en mulighet til å forme din fremtid hos NextGenTel. Med en fastlønn som er konkurransedyktig og gode muligheter for bonus hver måned, kan du virkelig påvirke dine egen suksess. Og når det gjelder arbeidsplassen, er det ikke bare et sted å tilbringe dagene, det er et sted som virkelig kan inspirere deg til å utvikle deg videre. Her blir du ikke bare enda en ansatt, du blir en viktig del av teamet, og vi er virkelig interessert i å se deg vokse og blomstre. Hvis du er klar til å gripe sjansene som byr seg, og ta litt risiko for å nå dine mål, så er dette definitivt stedet for deg. Du vil få tett oppfølging fra din personlige rådgiver i Randstad, og ville kunne benytte alle ansattfordeler Randstad har å tilby.

Bli en del av NextGenTel, hvor du vil ha muligheten til å utvikle deg faglig og personlig. Vi tilbyr et miljø som er både inspirerende og dynamisk, hvor du vil få støtte og oppmuntring til å nå dine karrieremål. Ikke nøl med å søke nå og ta det første steget mot å bli vår nye kundekonsulent!

Vi ser etter deg som

  • Har erfaring innen salg eller kundeservice.
  • Gjerne har videregående skole/høyskole med fokus på service, kommunikasjon og IT, men dette er ikke et krav.
  • Sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner.
  • God forståelse for teknologi og erfaring med datasystemer er en fordel.
  • Drives av resultater og motiveres av å yte det lille ekstra!

Som person er du

  • En god teamspiller med utmerkede kommunikasjonsferdigheter.
  • Kan arbeide nøyaktig og selvstendig i et hektisk miljø.
  • Er endringsvillig, fleksibel og har en løsningsorientert tilnærming.


Arbeidstiden er hovedsakelig mellom 08.00 og 18.00 (mandag til fredag). Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om stillingen! Vi ser frem til å høre fra deg.



Om stillingen

Firma Randstad AS
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Teknisk kundebehandler
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale.
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 362214
Søknadsfrist Vi intervjuer fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Stian Rafto
Business Area Manager
stian.rafto@randstad.no


9 Ledige stillinger

Søk her Tilbake