Er du klar for å bidra til en grønnere fremtid?
Vårgrønn

Er du klar for å bidra til en grønnere fremtid?

Vårgrønn
Vårgrønn er et norsk rendyrket havvindselskap som er pådriver for energiomstillingen gjennom utvikling, bygging, drift og eierskap av havvindprosjekter og tilhørende infrastruktur. Vårgrønn er et joint venture mellom energiselskapet Plenitude (Eni) og den norske energigründeren og investoren HitecVision. Vårgrønn har mål om minst 5 GW havvind i drift eller utbygging innen 2030 i Nord-Europa. Vårgrønn har i dag en andel på 20 prosent i verdens største havvindpark under utbygging, Dogger Bank A, B og C i Storbritannia, og har fått eksklusivitet til å utvikle opptil 1.9 GW flytende havvind i Skottland sammen med Flotation Energy, inkludert Green Volt, Europas første flytende havvindpark i kommersiell skala. Vårgrønn samarbeider med Equinor om å utvikle et flytende havvindprosjekt på Utsira Nord i Norge på inntil 750MW. I Baltikum leder Vårgrønn et samarbeid med European Energy frem mot de kommende auksjonsrundene i Litauen, Latvia og Estland. I Irland jobber Vårgrønn sammen med Energia Renewables for å utvikle havvindprosjekter på inntil 1,8 GW innen 2030. Vårgrønn er i dag om lag 40 ansatte på tvers av kontorer i Stavanger, Oslo og London. Vi fortsetter å utvikle organisasjonen for å møte våre strategiske mål om fremgang for selskapet og havvind i Europa. Les mer på www.vargronn.com og følg oss på www.linkedin.com/company/vårgrønn
Ansvarsområder: 
Vi i Vårgrønn er på jakt etter en faglig sterk kommunikasjonsrådgiver med solid strategisk og operativ erfaring. Du vil spille en nøkkelrolle i arbeidet med å drive, utvikle og levere vårt kommunikasjonsarbeid i bred forstand.
 
Tydelig kommunikasjon og formidling av våre mål og vår strategi er avgjørende for at vi skal lykkes. I rollen vil du bidra til å bygge Vårgrønns merkevare, blant annet gjennom å:
 
  • Videreutvikle vår kommunikasjonsstrategi og plan
  • Opprettholde og videreutvikle Vårgrønns merkevareplattform
  • Bidra til økt gjennomslag for Vårgrønn og våre havvindprosjekter i media
  • Være ansvarlig for vår tilstedeværelse på eksterne arrangementer og konferanser, samt organisering av våre egne arrangementer, inkludert den årlige Vårgrønnkonferansen
  • Planlegge, produsere og publisere engasjerende innhold på sosiale medier (LinkedIn)
  • Opprettholde og videreutvikle Vårgrønns nettsider
  • Produsere Vårgrønns årsrapport
  • Bidra til intern kommunikasjon, inkludert innhold på intranettet vårt
  • Delta i arbeid med interessentdialog og myndighetskontakt
Du vil også være kommunikasjonsansvarlig i prosjektene våre, hvor vi jobber i integrerte team med prosjektpartnere. Flere av våre prosjekter har egne etablerte merkevarer og kommunikasjonsflater som du vil jobbe med, i samarbeid med kommunikasjonsteamene til partnerne våre.

Stillingen rapporterer til SVP Market Analysis & Public Affairs i Vårgrønn og blir en del av et team for samfunns- og myndighetskontakt og markedsanalyse. Sammen skal vi bygge Vårgrønns merkevare i Norge og Europa. Stillingen innebærer betydelig påvirkningsmulighet gjennom bredt samarbeid internt, men også eksternt. I det ligger utstrakt kontakt med samarbeidspartnere og interessenter Vårgrønn har dialog med for utvikling av havvind.  

Erfaring og kompetanse: 
Vi ser etter en person med utdanning og erfaring innen kommunikasjon, markedsføring, journalistikk, politikk eller lignende. Gjennom årene har du opparbeidet deg bred erfaring fra kommunikasjonsarbeid.
 
For å lykkes i rollen, er det en forutsetning at du er samfunnsinteressert og trives med helhetlig kommunikasjonsarbeid. Det er en fordel om du har erfaring fra kommunikasjon overfor, og kontakt med, interessenter knyttet til fornybar energi og grønn omstilling.
 
Du har sterk formidlingsevne og trives med kreativt arbeid; både innen tekst og visuell kommunikasjon, ikke minst innen digitale kanaler. Vi ser gjerne at du har erfaring fra samarbeid med reklame- og/eller designbyråer.
 
Det er avgjørende at du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Kunnskap i andre europeiske språk og internasjonal erfaring er positivt.  

Personlige egenskaper: 
Vi søker en kollega med brennende engasjement for god kommunikasjon og utvikling av fornybar energi.  

I tillegg til å være kreativ har du en strukturert arbeidsform som gjør at du lykkes med å håndtere flere parallelle prosesser. Videre har du gode samarbeidsegenskaper og solid gjennomføringsevne.  
 
Sist, men ikke minst, er du en engasjert kollega som bidrar til et åpent og velfungerende arbeidsmiljø og gode resultater for Vårgrønn!   

Vi tilbyr: 
I Vårgrønn vil du bli en del av et etablert havvindselskap med store vekstambisjoner. Vi har økonomisk og praktisk støtte til å oppnå våre mål fra våre dedikerte eiere. 
 
Du vil få muligheten til å utvikle selskapets profil og kommunikasjon fra en tidlig fase. Sammen med dyktige og engasjerte kollegaer og gode samarbeidspartnere vil du bidra til at vi som selskap lykkes med våre ambisjoner. 
 
Vårgrønn utvikler en kompetent organisasjon med et inkluderende arbeidsmiljø. Vi vil at våre medarbeidere samlet skal ha en mangfoldig sammensetning av kjønn, alder og kulturell/erfaringsmessig bakgrunn. 
 
Det er viktig og naturlig for oss å legge til rette for en faglig og karrieremessig utvikling for våre ansatte. 
 
Vårgrønn tilbyr konkurransedyktige betingelser og har kontorer i Stavanger, Oslo og London. Stillingen vil ha arbeidssted i Stavanger eller Oslo. 

Søknadsinformasjon: 
Jefferson Wells samarbeider med Vårgrønn i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Søknader behandles fortløpende, så ikke vent til frist med å søke. Vi ser frem til å høre fra deg. 
 
Søknadsfrist: 27.mai
Arbeidssted: Stavanger eller Oslo
Tiltredelse: Etter avtale 
Kontraktsform: Fast ansettelse 
 
For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved; 
Oda Kristine Sundland, mobil: +47 960 40 632 / Oda.kristine.sundland@jeffersonwells.no
Marlene Sagen Bru, mobil: +47 936 31 444 / Marlene.sagen.bru@jeffersonwells.no
Benedikte Lund, mobil: +47 928 35 315 / Benedikte.Lund@jeffersonwells.no 

Merk: Grunnet fridager i mai, anbefales det å sende e-post.

Bilder kreditert Dogger Bank Wind Farm Ltd.


Työpaikasta

Yritys Vårgrønn
Paikka Jåttåvågveien 7, Bygg A
Kaupunki Stavanger
Lääni Rogaland
Verkkosivu Click here
Työnimike Senior Communication Advisor
Työpaikat 1
Jobreg ID 379414
Takaraja 27.05.2024

Show my interest
Tallenna

Luo työnhakuprofiili

Luomalla Jobreg-profiilin olet löydettävissä useiden rekrytoijien ja yritysten hauissa, jotka etsivät ehdokkaita. Jobreg rekisteröityminen on ilmaista!

Luo profiili
Kontaktihenkilöt
Marlene Sagen Bru
Rådgiver research og analyse
marlene.sagen@jeffersonwells.no
2 Avoimet työpaikat

Oda Kristine Sundland
Rådgiver research og analyse
Oda.Kristine.Sundland@jeffersonwells.no
2 Avoimet työpaikat


Hae tästä Takaisin