Er du kundeorientert, strukturert og selvstendig? Vi søker kunderådgiver/Key Account Manager!
Arendal Boligbyggelag

Er du kundeorientert, strukturert og selvstendig? Vi søker kunderådgiver/Key Account Manager!

Arendal Boligbyggelag
Arendal Boligbyggelag er en tradisjonsrik medlemsorganisasjon som aktivt bygger og tilbyr nye boliger og forvalter ca 5000 boliger for 250 boligselskaper fra Risør til Mandal. Vi er eid av våre 7500 medlemmer, har 18 ansatte og er medlem av Norske boligbyggelag. Vi bistår styrene i sameier og borettslag med økonomi, drift og vedlikehold, alltid med bærekraft i fokus. Alt dette gjør vi for at boligene skal oppleves trygge, og at bomiljøene preges av tillit og trivsel. Vår motivasjon og oppgave er å skape en bedre boligopplevelse! Les mer på www.arendalbbl.no

Er du lidenskapelig opptatt av kundeservice og trives med utfordringer? Søker du en rolle hvor du kan kombinere dine samarbeidsevner med evnen til å skape gode kundeopplevelser? Da kan dette være den perfekte muligheten for deg!

Arendal Boligbyggelag bygger og forvalter boliger med et mål om å gjøre hverdagene tryggere og bomiljøene preget av tillit og trivsel. Kjernevirksomheten omfatter bistand til økonomi, drift og vedlikehold for sameier og borettslag, alltid med bærekraft i fokus. Boligbyggelagets engasjement drives av en visjon om å løfte boligopplevelsen for sine medlemmer gjennom attraktive medlemsfordeler og høy servicekvalitet.

Arendal Boligbyggelag ønsker nå å styrke service- og tjenestetilbudet til sine eksisterende kunder, i tillegg til å tiltrekke seg nye kunder. Vi søker derfor etter en kunderådgiver/Key Account Manager til vår avdeling for økonomi og kundeservice. Som kunderådgiver/KAM er du ansvarlig for at tillitsvalgte og boligeiere i din portefølje med boligselskaper (borettslag, sameier og stiftelser) kjenner til, bruker og er fornøyde med Boligbyggelagets tjenester. I tillegg vil du ta del i avdelingens oppgaver innen rådgivning, kommunikasjon og løpende service til boligselskaper, medlemmer og partnere. Vi ønsker at du også skal være en pådriver i å videreutvikle, fornye og digitalisere Boligbyggelagets servicefunksjoner og tjenestetilbud.

Arbeidsoppgaver du vil jobbe med

  • Kundeansvar: Proaktivt engasjere og følge opp din kundeportefølje av boligselskaper
  • Rådgivning: Lytte til og forstå våre kunder og gi gode råd i forvaltning og drift av boligselskapene.
  • Kundeservice: Løpende kontakt med tillitsvalgte, medlemmer og partnere, inkl. ajourhold av registre og andre oppgaver ihht interne rutiner.
  • Organisering: Forberede, lede og følge opp møter i boligselskapene, samt gjennomføre kurs, og informasjonsmøter og andre opplæringstiltak.
  • Salg og markedsføring: Fremme Arendal Boligbyggelag sine tjenester aktivt mot potensielle nye boligselskaper og utbyggere

 Kvalifikasjoner vi ser etter

  • Relevant høyere utdannelse, fortrinnsvis innen eiendomsforvaltning, økonomi, jus, markedsføring eller salg og service.
  • Erfaring fra service eller rådgivning, og kunnskap om god kundekommunikasjon
  • Sterke digitale ferdigheter og evne til å formidle informasjon klart og tydelig, både muntlig og skriftlig.

 Personlige egenskaper

  • Målrettet, med en strukturert tilnærming til arbeidet
  • Høy grad av selvstendighet, kombinert med gode samarbeidsevner
  • En positiv og utadvendt personlighet, med en naturlig evne til å engasjere og motivere andre
  • En entusiastisk problem-løser som trives i en variert og dynamisk arbeidshverdag

Vi kan tilby

  • En nøkkelrolle i en virksomhet med spennende utfordringer og muligheter for både personlig og faglig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser og et inkluderende arbeidsmiljø med ordnede forhold

For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rekrutteringsrådgiver i Personalhuset, Knut Handeland, tlf. 982 95 278 / epost: knut.handeland@personalhuset.no. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.


 

Om jobbet

Selskab Arendal Boligbyggelag
By Malmbryggen 1
By Arendal
Region Agder
Hjemmeside Click here
Titel Kunderådgiver/Key Account Manager
Tiltrædelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg os på
Jobreg ID 377330
Frist for indsendelse 27.05.2024

Show my interest
Gem

Opret jobsøgningsprofil

Ved at oprette en profil i Jobreg vil du være tilgængelig i søgning for en række rekrutterere og virksomheder, der søger kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opret profil
Kontaktperson
Knut Handeland
Avdelingsleder og seniorrådgiver Search & Selection
knut.handeland@personalhuset.no


3 Ledige stillinger

Ansøg her Tilbage