Er du vår nye systemutvikler til vår nye sky applikasjon?
Multicase Norge AS

Er du vår nye systemutvikler til vår nye sky applikasjon?

Multicase Norge AS
Multicase Norge AS ble etablert i 1997 og er lokalisert på Torp-IT i Sandefjord. Selskapet er en ledende leverandør av forretningssystemer innenfor områdene vareflyt og netthandel basert på den egenutviklede programvaren Multicase. Multicase Norge AS har i dag over 40 ansatte og holder til i nye, lyse og moderne lokaler. Selskapet har hatt en flott vekst det siste tiåret og har siden 2005 en AAA-rating fra Dun & Bradstreet. Multicase Norge AS er også en av de aller største leverandørene av nettbutikker i landet og en tungvekter innen dette feltet. Multicase Norge AS har en fin vekst, gode resultater og stort fokus på utvikling og kompetanse hos sine ansatte. Kundene er alt fra nyetablerte, små/mellomstore firmaer til store internasjonale selskaper i en rekke ulike bransjer som tekstil, sport, foto, data, byggevarer, maritime produkter m.m.

Bli med på Multicase Norges spennende reise!

Er du klar for å ta del i et banebrytende prosjekt med et dedikert team av utviklere?
Hos Multicase Norge får du muligheten til å jobbe med den nyeste teknologien og være med på å forme fremtiden til vår skybaserte SaaS-applikasjon. Vi er en ledende aktør innenfor vareflyt og netthandel, og nå tar vi steget inn i fremtiden med vår nye satsing i skyen.


Hvorfor velge oss?

Vi tilbyr deg å bli en del av vårt inspirerende arbeidsmiljø med støttende og hyggelige kolleger som verdsetter samarbeid og fellesskap. Vi har månedlig Show & Tell samling, og hver fredag avslutter vi arbeidsuken med å møtes for å snakke om alt annet enn jobb. Vi er en sosial gjeng som arrangerer både sommerfest og julebord. Vi er gode på å feire!


Hva vil du jobbe med?

Som systemutvikler hos oss vil du være med på hele den tekniske designprosessen og implementasjonen av vår nye skybaserte plattform. Vi benytter oss av cutting-edge teknologier som Azure, mikrotjenestearkitektur, .NET 8, C#, TypeScript og Vue 3. Her er det ingen legacy code – alt er skrevet på nytt for å sikre en robust, skalerbar og moderne løsning.
 

Vi ser etter deg som

  • Besitter erfaring med objektorientert programmering og C#
  • Har IT-utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå.
  • Er nysgjerrig, strukturert og resultatorientert med gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk.


Hva kan du forvente?

I tillegg til spennende teknologiske utfordringer, tilbyr vi gode muligheter for personlig og faglig vekst. Du vil ha fleksibiliteten til å jobbe både på kontoret og hjemmefra, og vi arrangerer jevnlige sosiale aktiviteter som sommerfester og julebord. Med solid vekst i over 25 år og en AAA-rating fra Dun & Bradstreet, er Multicase Norge en trygg arbeidsplass med en spennende fremtid. 


Er du klar for å bli med på ferden videre?

Er du klar for å ta neste steg i din karriere og jobbe med det nyeste av teknologi?
Send inn din søknad og CV, og bli en del av vårt vinnerlag!

Multicase Norge AS samarbeider med Torp Consulting AS i rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål til stillingen eller prosessen, er du velkommen til å ta kontakt med oss. 

Torp Consulting er et rekrutterings- og rådgivningsselskap med dedikerte, engasjerte og erfarne rådgivere med solid bakgrunn fra næringslivet.. Vi bistår store og små virksomheter med rekruttering og executive search. Vi har erfaring fra et bredt utvalg av bransjer, og bistår både det private næringslivet og det offentlige i hele Norge. Vi leverer også rådgivertjenester knyttet til rekruttering.

Vi er spesialister på rekruttering og ønsker å være ditt naturlige førstevalg.


Om stillingen

Firma Multicase Norge AS
Sted Østre Kullerød 5
By Sandefjord
Fylke Vestfold og Telemark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Systemuvikler
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 367417
Søknadsfrist 28.04.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
John-Arne Garmann
Senior Consultant
jag@torpconsulting.no


1 Ledige stillinger

Lene Kvernsveen
Managing Partner
lene@torpconsulting.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake