Få nytte av vårt nettverk innen transport!
Randstad AS

Få nytte av vårt nettverk innen transport!

Randstad AS
Randstad er verdens største HR-selskap. Vi har bred innsikt i markedet og hjelper våre kunder med å skape den mangfoldige og fleksible arbeidsstyrken de trenger for å lykkes. Vi tilbyr like muligheter for alle - uansett bakgrunn, og jobber målrettet med å hjelpe folk å realisere sitt sanne potensial gjennom hele arbeidskarrieren. Randstad ble grunnlagt i 1960 og har sitt hovedkontor i Diemen, Nederland. Globalt er vi tilstede i 29 markeder med 46 000 ansatte. I Norge har vi ca. 200 ansatte på kontorer over hele landet og vi tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Vi er representert i markedet med Randstad, Randstad Care og Dfind. For mer informasjon, besøk vår nettside www.randstad.no

Søker du jobb som yrkessjåfør i sommer? Vi kan hjelpe deg 


Uansett om du er i begynnelsen av arbeidslivet eller har lang erfaring kan vi hjelpe deg videre i karrieren.
Visste du at det er mange fordeler ved å jobbe via et bemanningsbyrå?
 

Hvorfor vurdere oss?

Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. 


Uansett om du nettopp har kjørt opp, eller har flere års erfaring på vegen ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Dette er en perfekt mulighet for deg som ønsker å komme inn i arbeidslivet, ønsker mer erfaring eller vil bygge CV.
Da jobbene ofte innebærer kontakt med kunder ønsker vi at du behersker norsk, både skriftlig og muntlig. Om du er kjent i Tromsø kan engelsk gå fint.

Det eneste du behøver ha er:
  • Førerkort klasse C eller CE
  • At du har YSK
Dersom du kjenner deg igjen i dette håper vi du registrerer din søknad hos oss.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

PS. Har du spørsmål rundt det å være utleid via et bemanningsbyrå, hvilke fordeler det har og hva du kan forvente av Randstad som arbeidsgiver? Det kan du lese mer om her.

Om stillingen

Firma Randstad AS
Sted Grønnegata 58
By Tromsø
Fylke Troms og Finnmark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Sjåfør klasse C/CE + YSK
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 379157
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil