For kunde søker vi
MDE Shift AS

For kunde søker vi

For en av våre kunder, en aktør innen fiber, søker vi nå en midlertidig avdelingsleder for ett team som jobber med forretningsstøttesystemer.

Avdelingsleder (vikariat)


Om rollen: 

Teamet jobber med teknisk produktkatalog og konfigurering av produkter, i tillegg til ansvar for fakturerings- og betalingsplattformen inn mot tilhørende konsern. Teamet har også oppgaver innenfor oppfølging av backlogg mot leverandør, samt noe leverandøroppfølging. 
 
  • I rollen er det viktig for kunden å finne en tydelig og trygg person med avdelingsledererfaring, som både har erfaring og riktige egenskaper for å etablere et autonomt team med gode og tydelige rammebetingelser, kapasitet og mandat.
  • Lederen vil i stor grad samarbeide med en Team coach som vil ha ansvar for å etablere en riktig «way of working», samarbeid med forretning og andre viktige stakeholdere, inkludert systemleverandør særlig når det kommer til prioritering, backlogg grooming, sprintplanlegging osv.
  • Det er en del større prosjekter som vil påvirke dette teamet og avdelingsleder må sikre tilstrekkelig innsikt i hva dette innebærer for å forberede teamet, samt andre stakeholdere på disse endringene. Endringene dreier seg i hovedsak om restrukturering av produktkatalog.
Det vil være en fordel om du har relevant utdannelse innen merkantile eller tekniske fag, samt relevant erfaring som avdelingsleder. 

Rollen er en 100% stilling med oppstart asap. 
Arbeidssted er Stavanger og rollen skal være fysisk tilstede på kontoret. 

Det vektlegges snarlig oppstart, og oppdraget har varighet ut 2024 til å begynne med. 
Nåværende leder er langtidssykemeldt.

OM MDE Gruppen:
Siden MDE Group ble etablert i 2007, har vi hjulpet mange tusen arbeidstakere og bedrifter med å finne hverandre. I dag består MDE Group av 12 selskaper som tilbyr konsulent- , bemannings- og rekrutteringstjenester, regnskapstjenester, offshorepersonell og rådgivning.

MDE Shift er vårt fyrtårn hva gjelder rekruttering av IT-spesialister. Målet vårt er å bidra til verdiskaping ved å rådgi og tilrettelegge slik at arbeidstakere med IT-kompetanse og virksomheter finner hverandre – basert på kompetansebehov og egenhet. Vi tror at når de rette menneskene kobles sammen, så skapes det verdier!

Om stillingen

Firma MDE Shift AS
By Stavanger
Fylke Rogaland
Arbeidstittel Avdelingsleder (vikariat)
Tiltredelse Snarlig oppstart vektlegges
Stillinger 1
Jobreg ID 369635
Søknadsfrist Søknader behandles fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Marita Kongsgård
Senior Recruiter
marita.kongsgaard@mde.no
5 Ledige stillinger


Søk her Tilbake