Har du erfaring fra produksjon og maskinkjøring?
NORAUTRON AS

Har du erfaring fra produksjon og maskinkjøring?

NORAUTRON AS
Norautron AS er et selskap i teknologikonsernet Embron Group AS og er komplett kontraktsprodusent av kundespesifisert elektronikk og elektromekaniske produkter. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor prototyping, industrialisering og serieproduksjon av mekanikk, kretskort og komplette produkter/ systemer. Norautron AS er sertifisert i henhold ISO-9001/14001 og AQAP 2110. Vi har ca 950 ansatte globalt, hvorav 270 i Norge, som arbeider i et miljø der det stilles store krav til nøyaktighet, kvalitet og leveringstid i alle ledd. Selskapet omsatter for 1.250 MNOK i NOrge og 2.600 MNOK på gruppenivå. Norautron har datterselskaper i Kina, Sverige og Polen samt et kontor i USA. For mer informasjon om Norautron, se vår web side: www.norautron.no
Norautron opplever en stødig vekst og er på utkikk etter nye talenter til sin stab av dyktige OFM-operatører.

Hvem ser vi etter?
Hos oss er vi opptatt av hva som bor i deg og ditt potensial. Du trenger ikke ha år med erfaring eller relevant utdanning, selv om det naturligvis er supert om du har det.
Det viktigste er at du er god på å ta til deg læring og at du ønsker å lære og yte.

Det er også viktig at man er nøyaktig. Produksjonen består av millimeterpresis høyteknologi og krever at man har øye for detaljer og er nøye i arbeidet. I tillegg er vi flere om jobben og dersom du trives med å være rundt og jobbe med like flinke folk som deg selv er du spennende i vår øyne.

Siden du her vil jobbe med presisjonsmaskiner og er en del av et lag er det viktig med kommunikasjon. Du bør kunne kommunisere godt på norsk. Det er også fint om du har kunnskap om data og hvordan man bruker PC. 

Hva skal du gjøre?
Du skal betjene svært presis og kostbar teknologi. Dette krever folk med ansvarsfølelse. En vanlig dag handler om å gjøre klar produksjonen, jobbe videre med jobber fra dagen før, tømme linjer, verifisere arbeid og sette i gang ny produksjon.
Du får prøve deg på ulike stasjoner så dagene blir ikke stasjonære. Du vil allikevel bli god på de stasjonene du betjener. I en opplæringsfase vil du være en del av et opplæringsprogram som tar deg gjennom hele prosessen og alle stasjonene.

Vi liker også å lære. Hvis du kan komme med innspill til hvordan vi kan forbedre våre prosesser er vi veldig positive til det. Liker du å finne måter å forbedre ting på er det altså en god egenskap og noe vi verdsetter høyt.

Hva kan vi tilby:
Hos oss går maskinene på høygir. Det er derfor vi har skiftordning hos oss. Du vil måtte være fleksibel og kunne jobbe både dag og kveld. Du vil få en forutsigbar arbeidsplan med annenhver uke med dagskift og kveldsskift. Du får selvfølgelig tillegg for kveldsarbeid.

Ellers har vi kantine med mat til begge skift, gratis drikke under arbeidstiden (vann, melk, kaffe, te, juice), rabattert trening, gratis inngang i svømmehallen i både Tønsberg og Horten og bedriftsidrettslag. Vi vil at folk skal trives hos oss og legger til rette for det.

Er du lysten på en utfordring? Vil du være med å gjøre oss enda bedre? Har du øye for detaljer, læringslyst og masse potensial? Da vil vi høre fra deg! Søk nå. Søknader vurderes fortløpende.

Norautron as samarbeider med Torp Consulting AS i rekrutteringsprosessen.

Torp Consulting AS er et konsulentselskap i Sandefjord med dedikerte, engasjerte og erfarne rådgivere. Vi bistår store og små virksomheter med rekruttering og executive search. Vi har erfaring fra et bredt utvalg av bransjer, og bistår både det private næringslivet og det offentlige i hele Norge. Vi er spesialister på rekruttering og ønsker å være ditt naturlige førstevalg.


Om stillingen

Firma NORAUTRON AS
Sted Bygg 25
By Horten
Fylke Vestfold og Telemark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel OFM Operatør
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 374378
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Jørgen Heltveit-Olsen
Partner
+4793864592
jorgen@torpconsulting.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake