Hytech Personnel søker etter operatører med ingeniør bakgrunn til flere disipliner innen prosessindustrien
Hytech Personnel AS

Hytech Personnel søker etter operatører med ingeniør bakgrunn til flere disipliner innen prosessindustrien

Hytech Personnel AS
Hytech Personnel er et av de største lokaleide bemannings- og rekrutteringsselskapene i Rogaland. Vi har i over 20 år tilbudt personell til næringslivet lokalt, nasjonalt og internasjonalt innen olje- og gassindustrien, både onshore og offshore. Vår styrke er å finne rett person til rett jobb og til rett tid, uavhengig av fagområde og stillingskategori. Vi er et team på 13 ansatte som har lang erfaring innen bransjen og som holder til i Skvadronveien 27 på Sola. Vi har til en hver tid mellom 150 - 200 dyktige medarbeidere ute i forskjellige oppdrag. Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001 : 2015, medlem av NHO, Revidert Arbeidsgiver samt registrert i Achilles. Hytech Personnel er en del av Hytech Group - les mer om dette på www.hytech.no
Sammen med vår ledende internasjonale kunde innen energi, olje & gass leter vi nå etter deg med ingeniør bakgrunn og erfaring fra industrianlegg.
Vi søker etter flere disipliner til langvarige oppdrag som Process Engineer, Electrical Engineer og Mechanical Engineer i Bergen.
Det vil også være mulighet for reisepersonell i 2/4 rotasjon der reiseutgifter og overnatting vil bli dekket.


Vi søker etter:
  • Prosess operatører, ingeniører og teknikere. Det er ønskelig med erfaring fra prosessindustrien eller prosessingeniørbakgrunn. Det er ønskelig med erfaring med å drive et anlegg og håndtere et kontrollsystem da arbeidet vil være på kontrollrommet i Bergen.
  • Elektro-/programvaretekniker eller ingeniør med praktisk erfaring. Du må være i stand til å gjøre modifikasjoner på SW og ha erfaring fra prosessindustrien. Du må ha praktisk erfaring med å utføre oppgraderinger på anlegg, erfaring med programmering og det er fortrukket med ingeniør bakgrunn. Lang og bred erfaring som teknikker vil også bli vurdert. Arbeidet vil være i Bergen.
  • Mekaniske teknikere eller ingeniør med praktisk erfaring. Må kunne utføre vedlikehold på anlegg. Må ha erfaring fra industrianlegg, metallproduksjon og tung prosessindustriarbeid. Arbeidet vil være i Bergen.

Ser fram til å høre fra deg. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på mail.
 

Om stillingen

Firma Hytech Personnel AS
Sted Skvadronvegen 27
By Sola
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Process Engineer, Electrical Engineer og Mechanical Engineer
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 6
Jobreg ID 380001
Søknadsfrist Fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Christian Haugen
Sales Account Manager
christian@hytech.no
13 Ledige stillinger

Feben Tesfai
Advisor Search & Analysis
feben@hytech.no


11 Ledige stillinger

Søk her Tilbake