Har du IT kompetanse, forståelse for økonomiske begreper og trives med å skape gode kundeopplevelser?
Eye-Share AS

Har du IT kompetanse, forståelse for økonomiske begreper og trives med å skape gode kundeopplevelser?

Eye-Share AS
Eye-share AS er en ledende nasjonal aktør innen digital fakturahåndtering, og en utfordrer i det internasjonale markedet. Som softwareselskap utvikler vi en rekke løsninger som automatiserer arbeidsprosesser - fra bestilling til betaling. Vårt hovedprodukt er eye-share Workflow. Våre løsninger er i bruk hos over 400 spennende kunder fra alle bransjer i hele 47 land. Eye-share AS har 95 ansatte og er eid av Tietoevry, et av Nordens ledende IT-selskap. Hos oss vil du møte et profesjonelt fagmiljø i en positiv og hektisk hverdag. Vi har en uformell stil hvor trivsel og høy aktivitet går hånd i hånd. Vi legger stor vekt på å etterleve våre verdier som er; respekt, engasjement, samhandling og nyskaping.

Vi er på jakt etter tekniske løsningskonsulenter.


Som løsningskonsulent vil du jobbe med tekniske problemstillinger i avdelingen «Customer Care» i Eye-share. Oppgavene innebærer blant annet levering av nye moduler, endringsordre, oppgraderinger og ansvar for større eller mindre kunder. Programmeringskompetanse er nødvendig for å lykkes.

Du vil være en del av et svært kreativt og spennende IT miljø med engasjerte og faglig dyktige medarbeidere. Du får arbeide med både konfigurering og systemutvikling.

Web-applikasjonen eye-share Workflow er utviklet i .NET Framework og programmert i C# med MongoDB database. AngularJS benyttes som frontend rammeverk. Du vil jobbe med integrasjonene mellom eye-share Workflow og ERP systemet til kundene.


Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som liker å skape gode kundeopplevelser. Du trives med å løse utfordringer og å jobbe sammen med andre. Du har stor interesse for faget og er ansvarsfull. Du er ikke redd for å si din mening og vil gjerne utgjøre en forskjell. Vi er interessert i både nyutdannede og erfarne medarbeidere, men det er nødvendig med erfaring fra web applikasjonsutvikling. Gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig er nødvendig i forhold til tett dialog med både kunder og kollegaer. Det er en fordel om du har forståelse og erfaring med regnskapsmessige prinsipper og prosesser.


Kvalifikasjoner og arbeidserfaring
 
  • Minimum bachelor’s grad i IT/Computer Science
  • God kunnskap om Microsoft-teknologi
  • Gode programmeringskunnskaper
  • Erfaring fra teknisk konsulentrolle er en fordel
  • Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • Glødende interesse for teknologi og produktutvikling kan kompensere for manglende erfaring.


Personlige egenskaper
 
  • Serviceinnstilt, fleksibel og strukturert
  • Kreativ og skapende
  • Faglig engasjert
  • Har gode samarbeidsevner
  • Initiativrik


Vi tilbyr
 
  • En utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter i et suksessrikt selskap med store vekstmuligheter, både i Norden og internasjonalt
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et fagmiljø med mange dyktige utviklere, økonomer og programvarekonsulenter
  • Muligheter for faglig utvikling og sertifiseringer
  • Arbeidsplass i moderne lokaler på Forus
  • Fleksibel arbeidstid og muligheter for hjemmekontor
 

Om MDE

Siden MDE Group ble etablert i 2007, har vi hjulpet mange tusen arbeidstakere og bedrifter med å finne hverandre. I dag består MDE Group av 12 selskaper som tilbyr konsulent- , bemannings- og rekrutteringstjenester, regnskapstjenester, offshorepersonell og rådgivning.

MDE Shift er vårt fyrtårn når det kommer til rekruttering og innleie av IT-spesialister. Målet vårt er å bidra til verdiskaping ved å rådgi og tilrettelegge slik at arbeidstakere med IT-kompetanse og virksomheter finner hverandre – basert på kompetansebehov og egenhet. Vi tror at når de rette menneskene kobles sammen, så skapes det verdier!


 

About the job

Company Eye-Share AS
Place Maskinveien 15
City Stavanger
County Rogaland
Title Teknisk Løsningskonsulent
Accession Snarest
Jobs 3
Jobreg ID 380053
Deadline Snarest

Show my interest
Save

Create job search profile

By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!

Create profile
Contact person
Suzette Imrie
Key Account Manager
suzette.imrie@mde-group.com
12 Available jobs

Apply here Back