Har du lang erfaring fra medisinsk koding?
JKS Norge Avd Trondheim

Har du lang erfaring fra medisinsk koding?

JKS Norge Avd Trondheim
MOVING YOUR POTENTIAL MED JKS Hos JKS skaper vi forutsetningene som trengs for å føre de riktige menneskene, kompetansene og bedriftene sammen på en verdifull måte. Vi møter deg der du er. Som menneske. Som virksomhet. Vi setter service i fokus og arbeider etter spesialisttankegang. Vi har derfor utviklet egne konsepter innen for de fagområdene vi tilbyr. Du har alltid én personlig rådgiver som ikke bare kjenner og forstår behovene dine, men som også kan se mulighetene, som din personlige rekrutterings- og bemanningspartner Vi har mer enn 25 års erfaring med bemannings- og rekrutteringsløsninger Vi er en del av en av Nordens ledende bemanningsvirksomheter Vi skaper den rette matchen mellom mennesker og bedrifter

Spennende stilling for deg som har jobbet med medisinsk koding

Vi søker medisinsk koder - kodeansvarlig lege i 40% fast stilling for vår kunde i Oslo.

For vår samarbeidspartner søker vi erfaren medisinsk koder som skal jobbe med DRG-beregning i NIMES. Vi ser etter deg med lang fartstid innen medisin fra arbeid på norske sykehus, og som har vært kodeansvarlig lege på avdeling.
Det er et krav om lang erfaring innen medisinsk koding, og god kjennskap til DRG-systemet. Du må være komfortabel med å lese epikriser på engelsk, og å ha evnen til å sette deg inn i komplekse medisinske problemstillinger på tvers av fagspesialiteter.
Arbeidet utføres på PC, og du må derfor ha kjennskap til NIMES og office-pakken.
 
Arbeidet er bundet opp mot forsikring, og har derfor avgjørende betydning for inntekten til vår samarbeidspartner. Det er ingen krav til kursbevis, så her vil erfaring bli vektlagt.
 
Du vil jobbe i et team på fem personer, hvor du er kodeansvarlig lege som skal jobbe med medisinsk koding.
Resten av teamet består av administrative medarbeidere som tilrettelegger at dokumentasjonen er enkelt tilgengelig for deg. Arbeidsplassen består av rundt 100 ansatte med ulik bakgrunn, og du vil derfor ha muligheten til å være en del av et større miljø.
 
I stillingen er det mulig å jobbe utenfor kontoret, men det er ønskelig med én kontordag i uken uten at dette er et krav.
En fleksibel jobb som passer perfekt å kombinere med annen jobb på eksempelvis sykehus. 
 
Arbeidsgiver tilbyr lønn etter avtale, innskuddspensjonsordning på 4%, ulike forsikringsordninger og fleksibelt arbeidssted.
Oppstart høsten 2024.
 
Dersom du er interessert i stillingen, eller har spørsmål så ta kontakt med stillingsansvarlig rådgiver for JKS Norge, Linn-Sara Mørk på telefon 40874231 eller e-post lmo@jks.no
 



Om stillingen

Firma JKS Norge Avd Trondheim
Sted Karenslyst allé 16
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Medisinsk koder - kodeansvarlig lege
Tiltredelse Høsten 2024
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 374806
Søknadsfrist Søknader vurderes fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Linn-Sara Mørk
Rådgiver
lmo@jks.no
3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake