Har du lyst til å være med å gjøre Bravida til bransjens beste arbeidsgiver?
Bravida Norge AS

Har du lyst til å være med å gjøre Bravida til bransjens beste arbeidsgiver?

Bravida Norge AS
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. I Norge har Bravida nå 3700 ansatte fordelt på over 70 avdelinger fra Alta i Nord til Kristiansand i Sør. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.
Vi søker deg som motiveres av å være en «hands on» HR-partner med fokus på både "Lead People" og "Lead Business" - og som i tett samspill med vår operative ledelse vil bidra til at vi når våre mål.  

Om stillingen                                                                 
I Bravida har vi fokus på godt lederskap som bidrar til å ta vare på våre ansatte. I løpet av det siste året har vi bygd opp et team med HR Business Partnere som jobber tett med lederne ute i regionene, noe som har vist seg å være veldig vellykket og svært godt mottatt av organisasjonen. Derfor styrker vi nå teamet med ytterligere en person!
Rollen rapporterer til Leder for HR Business Partner, og er organisert i matrise hvor HR Business Partnerne har hver sine geografiske ansvarsområder.  Sammen ivaretar de det operative HR-arbeidet i Bravida i Norge – koblet opp mot det strategiske. Du vil få ansvar for en av to regioner i Oslo, hvor du vil utvikle og drive HR arbeidet samt jobbe tett med lederne i regionen. Stillingen er lokalisert i Oslo, og du vil dele kontorsted med HR Business Partner for den andre Oslo-regionen. Noe reisevirksomhet må regnes med.

Ansvar og oppgaver 
Ditt hovedansvar i en variert arbeidshverdag vil være HR-faglig oppfølging og støtte mot lokal ledelse. Dette inkluderer i første rekke lederstøtte til  «workforce planning», kulturbygging, implementering av policies og retningslinjer, rådgiving i sykefraværsoppfølging og relevant lovverk samt tariffbestemmelser.
Andre oppgaver vil være bistand ved integrasjons- og rekrutteringsprosesser, on- og offboarding, kompetanseheving samt veiledning og støtte til ledere i team, avdelings- og endringsprosesser.
Stillingen er sentral når det gjelder å arbeide med mål, strategi og handlingsplaner på regions- og avdelingsnivå. Stillingen inngår i regionens ledergruppe. 

Kvalifikasjoner og erfaring
Vi tror at du har høyere utdanning innen HR, personal, endringsledelse eller lignende, men solid erfaring kan kompensere for utdanning. 
Det er ønskelig at du har erfaring fra personalfeltet, god kjennskap til arbeidsmiljøloven, folketrygdloven og annet relevant lovverk, men vi oppfordrer nyutdannede til å søke. Gode kunnskaper i MS Office pakken er en forutsetning.  

Hva skal til for å lykkes i rollen? 
Da dette er en «menneske-intensiv» rolle, er du god til å bygge relasjoner og trives i interaksjon med ulike personer. Du kommuniserer godt, er fleksibel og arbeider effektivt. Du er selvstendig, og foretrekker varierte oppgaver hvor du spiller på lag med andre. 
Som person er du proaktiv, tar ansvar for resultater, er serviceinnstilt og løsningsorientert. Dersom du trives med høyt arbeidstempo samt evner å jobbe strukturert og systematisk i hverdagen kan nettopp denne stillingen være noe for deg! 
 
Hva tilbyr Bravida? 
Vi tilbyr muligheten til å bli del av et solid kompetansemiljø innen HR-feltet.
Du vil få spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende totaltekniske entreprenør. Vi er et solid selskap med et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Når du jobber hos oss får du muligheten til å arbeide med høyt kvalifiserte kollegaer, hos en arbeidsgiver som gir gode muligheter for faglig og personlig utvikling.  
Vi har konkurransedyktige betingelser, gunstige pensjons – og forsikringsordninger, samt gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen.  
 
Nysgjerrig? Lyst til å vite mer?  
Ta kontakt med
  • Camilla Lund Dahlgren, Rådgiver MDE Østlandet: tlf 484 02 914
  • Camilla Grana, Daglig leder MDE Østlandet: tlf 454 82 382
  • Ingunn Fjeldskår, Leder HR Business Partner Bravida Norge: tlf 915 50 201

Vi ser frem til å høre fra deg! 
 


Om stillingen

Firma Bravida Norge AS
Sted Østre Aker vei 92
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel HR Business Partner
Stillinger 1
Jobreg ID 376209
Søknadsfrist Vi behandler søknader fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Camilla Lund Dahlgren
Rådgiver / Key Account Manager
camilla.dahlgren@mde-group.com
5 Ledige stillinger

Camilla Grana
Daglig leder
camilla.grana@mde.no
1 Ledige stillinger

Søk her Tilbake