HR, fisk og global suksess
Vikenco AS

HR, fisk og global suksess

Vikenco AS
Vikenco AS er lokalisert på Rindarøy i Aukra kommune i Møre og Romsdal, og er av Nord Vestlandets største og mest effektive selskaper innen slakting og foredling av laks. Selskapet omsatte i 2023 for opp imot 5 milliarder kroner og vi har i dag like over 300 ansatte. Vikenco har kunder over hele verden og ferdigstilte i 2022 et nytt og moderne produksjonsanlegg på Rindarøy.

Vikenco AS er en ledende aktør innen slakting og foredling av laks. Vi søker nå en engasjert og kreativ HR-Coordinator som ønsker å spille en sentral rolle i vår videre vekst. Bli med å forme en inkluderende og støttende arbeidskultur som fremmer talentutvikling og trivsel. Sammen skal vi fortsette å bygge videre på en arbeidskultur som inspirerer og motiverer våre ansatte.

Vi tilbyr:

  • Et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø: Bli en del av et selskap i sterk vekst hvor du vil oppleve en kultur preget av samarbeid, støtte og mangfold. Vi verdsetter dine bidrag og ønsker å skape et miljø der alle føler seg inkludert og verdsatt.
  • Attraktive betingelser og belønninger: Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og fordeler som anerkjenner din innsats. 
  • Meningsfulle arbeidsoppgaver: Bli utfordret og inspirert av å jobbe med innovative prosjekter og oppgaver i en bransje som er i stadig utvikling. 
  • Fri bruk av vårt moderne treningsstudio: Prioriter din helse med fri tilgang til vårt moderne treningsstudio. 
  • Kontinuerlig opplæring og karriereutvikling: Investering i din fremtid er viktig for oss. Derfor tilbyr vi opplæringsprogrammer og utviklingsmuligheter som lar deg vokse både personlig og profesjonelt.
  • Pensjons- og forsikringsordninger: Vi bryr oss om din trygghet og tilbyr pensjons- og forsikringsordninger.
  • Tilgang til bedriftshelsetjeneste: Vi er opptatt av din helse og tilbyr tilgang til bedriftshelsetjeneste som gir deg støtte og veiledning når du trenger det.
  • Moderne og inspirerende arbeidslokaler: Vår arbeidsplass er utformet for å inspirere og motivere, med moderne lokaler inkludert en flott kantine.

Dine arbeidsoppgaver:

Du vil spille en sentral rolle i gjennomføringen av våre HR-strategier, være en viktig støtteperson for ansatte og ledere, og du vil bidra til implementeringen av rekrutterings-, onboarding- og utviklingsprogrammer. Du vil også tilrettelegge for et optimalt arbeidsmiljø og støtte individuelle behov og utfordringer. En av dine ansvarsområder er å vedlikeholde og utvikle den nødvendige kompetansen blant de ansatte i Vikenco. Du vil være med på å forme vår bedriftskultur ved å jobbe for økt tilhørighet og trivsel blant våre ansatte, og skape et miljø hvor alle føler seg sett, hørt og verdsatt. Din tilnærming til sykefraværsarbeid vil bidra til å håndtere utfordringer effektivt og opprettholde relasjoner med NAV for å sikre de beste løsningene for våre ansatte. Du vil gjennomføre effektive rekrutteringsprosesser, inkludert intervjuprosesser og evaluering av kandidater, og bidra til at organisasjonen tiltrekker seg og beholder talentfulle ansatte. Ditt genuine engasjement for mennesker vil være avgjørende for å skape et trivelig og produktivt arbeidsmiljø.


Kvalifikasjoner: 
  • Arbeidserfaring fra HR-arbeid.
  • Det er en fordel med relevant utdanning innen HR.
  • Kompetanse innen aktuelt regelverk.  
  • Gode kommunikasjonsevner muntlig/skriftlig norsk og engelsk framstillingsevne.

Dine personlige egenskaper: 

Vi søker en imøtekommende, positiv og serviceinnstilt lagspiller som trives i samarbeid med andre. Din nysgjerrighet og engasjement vil være drivkraften bak innovasjon og positive endringer i organisasjonen. Med solide kommunikasjons- og samarbeidsevner vil du bygge sterke relasjoner på tvers av avdelinger og nivåer. Du har sterke mellommenneskelige ferdigheter, kombinert med smidig konflikthåndtering og problemløsningsevne. Du har evne til å bygge tillit og å håndtere situasjoner på en empatisk og profesjonell måte. Din evne til å se muligheter der andre ser begrensninger vil verdsettes. Du organiserer og prioriterer oppgaver og du har evne til å forstå og navigere i ulike kulturelle perspektiver.


Velkommen som søker!



Om stillingen

Firma Vikenco AS
Sted Rindarøyvegen 383
By Narvik
Fylke Nordland
Arbeidstittel HR-Coordinator
Stillinger 1
Jobreg ID 376409
Søknadsfrist 20.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Ivar Morten Normark
Rekrutteringsrådgiver
Ivar.Morten.Normark@personalhuset.no
3 Ledige stillinger

Linda Henriksen
Avdelingsleder og rekrutteringsrådgiver
linda.henriksen@personalhuset.no
2 Ledige stillinger

Hanne Solend Ulven
HR-Coordinator
hanne@vikenco.no
573 Ledige stillinger

Søk her Tilbake