Intensivavdelinger i Norge har behov for deg sommer-2024
Dedicare AS

Intensivavdelinger i Norge har behov for deg sommer-2024

Dedicare AS
I dag er Dedicare en ledende aktør innenfor helsebemanning i både Sverige og i Norge. Dedicare leier ut leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, hjelpepleiere, miljøarbeidere, sosionomer, helsesekretærer og annet helsepersonell. Vi bemanner alt fra enkeltvakter til å bemanne hele avdelinger, ta ansvar for enkeltbrukere eller stille med operasjonsteam. Dedicare rekrutterer vikarer fra hele Norden. Alle våre vikarer snakker flytende Nordisk. Våre bemanningskonsulenter har alle utdanning og lang erfaring fra helsevesenet. Dedicare AS er eid av Dedicare AB som er notert på børsen i Sverige.

Dedicare søker deg som ønsker å arbeide ved intensivavdelinger i Norge

Vi har spennende muligheter for deg både ved større sykehus og mindre avdelinger landet over.

Hvis du er en engasjert intensivsykepleier eller en sykepleier med solid erfaring innen respiratorbehandling og intensivomsorg, så ønsker vi å høre fra deg!
Hos Dedicare tilpasser vi arbeidsplanene etter dine ønsker, slik at du kan jobbe slik det passer best for deg og avdelingen – enten det er lange sammenhengende eller kortere perioder Og det beste av alt? Reise og opphold ordnes av oss, slik at du slipper å tenke på det.

Nå kan du begynne å planlegge sommeren 2024 og oppleve den storslåtte naturen i Norge mens du jobber.
Fra majestetiske fjell til pittoreske byer og alt imellom, Norge har virkelig alt. Og med fritiden din kan du utforske alt dette, i tillegg til å nyte shopping, gode restauranter og koselige kafébesøk.

Vi trenger intensivsykepleiere fra uke 25 til uke 33, og vi tilpasser periodene etter ditt behov.

For å kvalifisere deg må du ha norsk autorisasjon, erfaring som intensivsykepleier eller sykepleier med intensiv- og overvåkningskompetanse, kunne beherske et nordisk språk flytende både muntlig og skriftlig, og ha oppdatert HLR-kurs. Vi verdsetter også personlig fleksibilitet, strukturert arbeid, engasjement og pålitelighet.

Du kan se frem til gode lønnsbetingelser, sommerbonus, overtidsbetaling over 35,5 timer per uke samt feriepenger på 12%, fleksibilitet i arbeidsplanen, pensjonsordning og forsikring, og personlig oppfølging fra en bemanningskonsulent som selv er sykepleier.

Høres dette interessant ut? Ikke nøl med å ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig prat. Vi ser frem til å høre fra deg!





 



Om stillingen

Firma Dedicare AS
Sted Kronprinsensgate 5
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Intensivsykepleier/sykepleier
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 5
Jobreg ID 374820
Søknadsfrist Løpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Camilla Hilmarsen
Rekrutteringskonsulent
camilla.hilmarsen@dedicare.no
7 Ledige stillinger

Aileen Nessø
Bemanningskonsulent
aileen.nesso@dedicare.no
17 Ledige stillinger

Ester Johanne Halse
Bemanningskonsulent
ester.johanne.halse@dedicare.no
17 Ledige stillinger

Søk her Tilbake