Interesseregistrering for Acapedia
Acapedia/Dedicare AS

Interesseregistrering for Acapedia

Acapedia/Dedicare AS
Acapedia tilbyr kvalifisert pedagogisk personell til barnehager, skoler og skolefritidsordninger. Siden 2013 har vi vært en del av Dedicare, som Dedicare pedagogisk personell, en av Nordens ledende leverandører av rekrutterings- og bemanningstjenester. I 2016 endret avdelingen navn til Acapedia. Vi ser etter vikarer som har et brennende ønske og et sterkt engasjement for å jobbe med barn. Du kan gjerne ha erfaring fra barnehage, skole eller annen relevant bakgrunn, men dette er ikke et krav. Hvis du er en person med stor interesse for å hjelpe barna til å trives og lære, og som er leken, initiativrik, reflektert, pålitelig, selvstendig og samarbeidsvillig, da vil vi gjerne ha deg med på laget. Lang erfaring, faglig bredde og kvalifiserte vikarer gjør Acapedia til et godt supplement for barnehager og skoler som har behov for personell utover de fast ansatte.

Søker etter deg som er fleksibel og brenner for å jobbe i barnehage. Er du blid, positiv og kan by på deg selv vil vi gjerne komme i kontakt med deg. 



Om stillingen

Firma Acapedia/Dedicare AS
Sted Kronprinsens gate 5
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Interesseregistrering for Acapedia
Stillinger 1
Jobreg ID 68180
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake