Java utvikler
Veksthuset Rekruttering AS

Java utvikler

Veksthuset Rekruttering AS
Veksthuset Personal er et personalselskap med ekspertise innen rekruttering, bemanning, HR rådgivning og offshore. Våre spesialiserte og erfarne rådgivere styrker kundenes verdiskaping gjennom våre tjenester, samtidig som vi bidrar til å sikre en meningsfull arbeidshverdag for arbeidstakerne vi formidler. Våre tjenester leveres alltid i tråd med våre verdier: Effektive – Pålitelige – Menneskeorienterte – Innovative
Vår kunde søker etter en dyktig Java-utvikler
Vår kunde opplever vekst og ønsker å utvide sitt team med flere talentfulle Java-utviklere og arkitekter. Vil du være med på laget?

Hvis du har en lidenskap for utvikling og ønsker å jobbe sammen med dyktige og støttende kollegaer, er dette din mulighet til å skinne.
Vår kunde samarbeider med noen av Norges mest innflytelsesrike virksomheter, og du kan være med på å utvikle løsninger som har stor betydning for enkeltpersoner og samfunnet som helhet.
Du vil få muligheten til å jobbe med kunder som gir deg ansvar og kollegaer som ønsker å se deg lykkes. Dette betyr at du får betydelig frihet i arbeidet ditt, kan være deg selv fullt ut og blir stadig utfordret til å prestere på ditt beste.
Vi søker flere utviklere og arkitekter til vårt Java-miljø.

Hvem er du?
Vi ser etter deg som har en lidenskap for programmering og minst 2 års erfaring. Du er sulten på å tilegne deg ny kunnskap.
Enten du trives som fullstack-utvikler eller er spesielt dyktig innen backend eller frontend, ønsker vi å høre fra deg.
I våre prosjekter bruker vi en blanding av Java, Kotlin og Go for applikasjonsutvikling, med moderne arkitekturer basert på mikrotjenester. Vi legger også stor vekt på kompetanse innen skyplattformer som AWS, GCP og Azure.
Vi har en høy hastighet på vår kompetanseutvikling, og det er viktig at du også trives med dette og er villig til å dele dine erfaringer med andre.

Du må kunne kommunisere og skrive godt på norsk.

Faglig utvikling og muligheten til å forme din egen hverdag
Vår kunde vil gi deg tett faglig oppfølging og mulighet til å delta i faglige fellesskap og arrangementer. De tilbyr skreddersydde opplæringsløp og gir deg muligheten til å påvirke hvilke prosjekter du deltar i og hvilke roller du har i dem, slik at du kan utvikle deg i den retningen du ønsker.

Spennende kunder og meningsfulle prosjekter
Du vil jobbe med faglig utfordrende oppgaver i prosjekter som ofte påvirker langt flere enn bare kunden vår. Vår kunde hjelper noen av Norges største private og offentlige bedrifter med å utvikle digitale løsninger som gjør hverdagen bedre.

Bli med oss når vi leder an og bygger fremtidens samfunn
Hvis denne beskrivelsen passer for deg, send oss gjerne din søknad og CV.
Etter ansettelse gjennomføres en tredjeparts bakgrunnssjekk etter søkerens samtykke, for å verifisere opplysningene gitt i rekrutteringsprosessen.

Vil du høre mer om muligheten, ta kontakt med Espen Hedley Nilsen på espenhn@veksthusetpersonal.no, eller ring +47 96 85 37 70 for en hyggelig samtale.

Vi ser frem til å motta og vurdere din søknad! 

Om vår kunde
Vår kunde er et konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Sammen med kundene våre skaper vi digitale løsninger som har stor betydning for samfunnet. Vår kunde ønsker å være et verdibasert konsulentselskap og rekrutterer medarbeidere basert på en felles verdiplattform. Vi ønsker at våre leveranser og kundeforhold også skal gjenspeile disse verdiene, som inkluderer delingskultur, jordnærhet, entusiasme, troverdighet og frihet.
 

 

Om stillingen

Firma Veksthuset Rekruttering AS
Sted Pilestredet 28
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Java utvikler
Tiltredelse Snarest
Lønn etter avtale
Stillinger 3
Følg oss på
Jobreg ID 371195
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Espen Hedley Nilsen
Rådgiver / Sourcing IT & Engineering
espenhn@veksthusetpersonal.no


11 Ledige stillinger

Søk her Tilbake