Ledende leverandør - utviklingsmuligheter
UNICON AS

Ledende leverandør - utviklingsmuligheter

UNICON AS
Unicon AS er en av Norges ledende betongleverandører med 120 ansatte og 24 faste fabrikker fra Steinkjer i nord til Mandal i sør. Unicon er en del av den italienske Cementir Gruppen. Cementir er representert i Norden, Baltikum, Belgia, Nord-Amerika, Tyrkia, Egypt, Asia og Italia og teller ca. 3000 ansatte. Gruppens forretningsområder er produksjon og salg av både sement og betong.
Har du erfaring fra produksjonsledelse og er klar for en spennende stilling i et solid internasjonalt selskap? Da har du muligheten her som Unicons nye produksjonssjef Østlandet

Produksjonssjef - Østlandet

Ledende leverandør - utviklingsmuligheter


Produksjonssjefen rapporterer til produksjonsdirektøren og inngår i produksjonsledelsen. Du vil ha opptil 6 ledere og 30 medarbeidere innen ditt ansvarsområde. I tillegg til Nord-Europas største betongfabrikk på Sjursøya, har du ansvar for 12 andre fabrikker på Østlandet. Arbeidssted er både på Sjursøya og på vårt hovedkontor i Tevlingveien i Oslo.

Du vil lede motiverte medarbeidere med lang erfaring og solid fagkompetanse.  

Sentrale ansvarsområder vil være følgende:
  • Sikre at produksjon skjer etter Unicons retningslinjer for tid og kvalitet.
  • Ansvar for HMS, kvalitet og ytre miljø i samarbeid med bedriftens HMS avdeling.
  • Ivareta Unicons interesser mot grunneiere og leieavtaler for drift av områdene.
  • Lede og utvikle kompetente medarbeidere.
  • Ansvar for budsjett, resultat og investeringsplaner.
Har du et brennende engasjement for HMS, kvalitet og kontinuerlig forbedring, så er du kanskje personen vi er på jakt etter?
Vi søker etter deg med relevant ledererfaring fra industriell virksomhet knyttet til fabrikk-/produksjonsmiljøer og erfaring med budsjettering i et større foretak. Det er ønskelig med bakgrunn fra virksomheter som betjener BAE-næringen, men erfaring fra annen industri (råvarebasert, prosess og teknisk/teknologi) er også relevant. Du må ha erfaring med å kunne operasjonalisere og forankre strategiske oppgaver og mål på en motiverende måte.

Erfaring med investeringsprosjekter er en stor fordel. Som leder er du ambisiøs, nysgjerrig, tydelig, og har evnen til å motivere teamet ditt. Du har gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk. Vi kan tilby en selvstendig og spennende stilling hos en av bransjens ledende leverandører. Du får være en del av et solid selskap i sterk utvikling, med et åpent, godt og trygt miljø med mange dyktige kolleger.

I Unicon får du konkurransedyktige betingelser, samt gode personal- og forsikringsordninger. I tillegg vil du få muligheter for faglig og personlig utvikling.
Høres dette interessant ut? Send en kortfattet søknad med CV til oss.

Ta gjerne kontakt med Compass Human Resources ved Øyvind Skarholt på tlf. 982 19 541, eller Anne Marit Heber Nærby på tlf. 924 49 114 for en konfidensiell og uforpliktende samtale. 
CV og søknad sendes via søknadsknappen. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader vurderes fortløpende. 
 


Om arbetet

Företag UNICON AS
Stad Kongshavnveien 17
Stad Oslo
Kommun Oslo
Hemsida Click here
Titel Produksjonssjef Østlandet
Jobb 1
Jobreg ID 379973
Sista ansökningsdag Snarest

Show my interest
Spara

Skapa jobbsök-profil

Genom att skapa en profil på Jobreg kommer du finnas tillgänglig i sökningar för ett antal rekryterare och företag som letar efter kandidater. Registrering hos Jobreg är gratis!

Skapa profil
Kontaktpersoner
Øyvind Skarholt
Partner
os@compass.no


5 Lediga jobb

Anne Marit Heber Nærby
Partner
amhn@compass.no


3 Lediga jobb

Sök här Tillbaka