Ledig vikariater på Sinsen i Oslo - må ha egen personbil
Schibsted Distribusjon Øst AS

Ledig vikariater på Sinsen i Oslo - må ha egen personbil

Schibsted Distribusjon Øst AS
Schibsted Distribusjon Øst er et heleid datterselskap av Schibsted Delivery AS og er ansvarlig for å distribuere Aftenpostens papirutgave og 30 andre avistitler, bøker, ukeblader, fagtidsskrifter, småpakker samt ca. 15-20 millioner reklameinnstikk per år. Selskapet er en del av Helthjem-nettverket. Det er ca. 500 ansatte fra 60 forskjellige nasjoner. Omsetning for 2021 var ca. 336 mill. kroner. Selskapet er delt inn i to regioner; Øst som dekker Oslo øst for Akerselven samt Follo og Vest som dekker vest for Akerselven og Asker og Bærum.

Bud med egen personbil på Sinsen i Oslo

Vi har nå ledige vikariater på Sinsen. Vi trenger derfor flere nye bud, stillingen krever at du har egen bil. Søkere med EL-bil blir prioritert.
Er du interessert i å tjene ekstra penger i et stort og anerkjent selskap? Ønsker du mer fritid på dagtid til å dyrke dine interesser? Da er dette jobben for deg! Som ansatt i Schibsted Distribusjon vil du bidra til magiske morgenstunder ved å levere aviser, pakker fra Helthjem-nettverket og frokost fra Morgenlevering. Varene leveres på dørmatten til kunder før solen står opp.
Vi kan tilby jobb mandag-lørdag, eller bare lørdager.


Hvem kan søke?

Vi ser etter deg som liker å jobbe selvstendig, men også i team, samtidig som du er dedikert og opptatt av å skape gode opplevelser og hyggelige morgenstunder for våre kunder. Søkere til stillingen er motiverte for å jobbe på natten, er i god fysisk form og er ryddige og strukturerte. Arbeidstiden er normalt mellom kl.01-06 hver mandag-lørdag.

Bare lørdager?
Vi har også ledige lørdagsruter, for de som ikke har mulighet til å arbeide natt mandag-fredag.
Arbeidstiden er normalt mellom kl.01-08 hver lørdag.


Hvorfor bør du søke?

  • Du får  god tarifflønn – i tillegg får du også bilgodtgjørelse.

  • Du får mer fritid og rekker å nå alle dine gjøremål på dagtid.

  • Du får god trening og mosjon samtidig som du tjener penger.

  • Du kan sette et av Norges største og mest anerkjente selskaper på CV’en.

  • Du kan gå hjem med en god følelse etter å ha gitt flere hundre kunder en fantastisk start på dagen – det er godt å vite at så mange setter pris på jobben du gjør!

Send inn en søknad og vi vil ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan tilpasse jobben best til deg! Søknader vurderes fortløpende.
Vennlig hilsen fremtidens distribusjonsfirma,
Schibsted Distribusjon Øst

 



Om stillingen

Firma Schibsted Distribusjon Øst AS
Sted Olaf Schous vei 2
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Bud m/bil
Tiltredelse snarest
Stillinger 2
Jobreg ID 369289
Søknadsfrist snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Milan Djukic
Rekruteringskonsulent
milan.djukic@schibsted.com
2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake