Liker du å ha litt action i hverdagen og samtidig være en del av verdens mest bærekraftige og innovative selskap?
SCHNEIDER ELECTRIC NORGE AS

Liker du å ha litt action i hverdagen og samtidig være en del av verdens mest bærekraftige og innovative selskap?

Er du en dyktig elektriker som kan vise til ekstra ansvar i jobben din, og som lengter etter mer enn bare det vanlige? Leter du etter en faglig tung rolle hvor du kan utvikle deg i en bransje i sterk vekst, med masse action og muligheten til å reise til spennende steder i Norge?

Schneider Electric, anerkjent som et av verdens mest bærekraftige selskap, har en unik mulighet for deg!
 

Om Schneider Electric
Som global leder innen digital transformasjon av energistyring og automasjon, er Schneider Electric mer enn bare et selskap. Vi utformer en fremtid der energi er sikker, effektiv og bærekraftig. Vi er stolte av å være anerkjent som et av verdens mest bærekraftige selskap, og vi ser etter nye talentfulle medarbeidere til å bli med oss på denne reisen.
 

Om rollen som Felt-Ingeniør
I vår avdeling for Secure Power & Cooling, ønsker vi å styrke vårt team med selvstendige, eventyrlystne og nysgjerrige Felt-Ingeniører. I denne rollen vil du ha mulighet til å bygge videre på din elektriker-karriere, samtidig som du bidrar til å sikre kritisk infrastruktur i hele Norge. Ditt arbeid vil ha direkte innvirkning på datasentre, bygg, oljeproduksjon, industri, sykehus, flytrafikk og radar m.m. og bidra til å holde Norges viktige tjenester i drift.
 

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet omfatte

  • Vedlikehold og service for våre kunder på UPS (uavbrutt strømforsyning) og kommunikasjonsprogramvare
  • Bygging og oppstart av store datasentre
  • Kundeorientert support og rådgivning på overvåkning og installasjoner
     

Kvalifikasjoner

  • Teknisk relevant bakgrunn; Bachelor, Teknisk Fagskole eller Elektrikere kl L (minimum)
  • Relevant erfaring er en fordel, men ikke et krav. Opplæring og produktsertifisering vil bli gitt på Schneider University i Frankrike
  • Plettfri vandel
  • Kompetanse/erfaring med TCP/IP configurasjon, basis WAN og VPN, samt forståelse av STP/RSTP er et pluss
     

Vi ser etter kandidater som har en god struktur, høy arbeidskapasitet, og er selvstendige og disiplinerte. Du bør være en problemløser som er rask til å lære nye IT-systemer og har gode kommunikasjonsevner.
Fleksibilitet og evnen til å håndtere en travel hverdag med en del reising er essensiell.
 

Hva kan vi tilby?

  • Vi tilbyr gode lønnsbetingelser og bonusordninger, markedets beste servicebil (pdd Tesla Y), egen PC og verktøy, telefon, betalt internet hjemme og tilskudd til trening.
  • Du får muligheten til å jobbe i et stort internasjonalt selskap kjent for sin innsats for bærekraft. Vi er dedikert til å investere i våre medarbeidere og tilbyr gode utviklingsmuligheter, inkludert opplæring og sertifisering gjennom Schneider University i Frankrike.
  • Du vil få en fleksibel arbeidshverdag med mulighet for avspasering, og støtte fra et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. Utreise skjer fra vårt kontor på Ryen.
     

Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke!
Er du klar til å ta steget videre i din karriere og bli en del av en virkelig global leder innen energistyring og bærekraft? Vi venter på din søknad!


Om Schneider Electric
Som en global leder innen energistyring og automatisering, og vi har påtatt oss oppgaven med å transformere industrien. Med en omsetning på 29 milliarder euro i 2021 og et team av over 140 000 dyktige medarbeidere, er vi stolte av å levere innovative og bærekraftige løsninger til kunder i over 100 land. Vi er dyktige innen energi- og prosesshåndtering, og vår målsetting er å sikre effektivitet og bærekraft. Vårt arbeid strekker seg fra enkle brytere til komplekse operativsystemer, støttet av vår banebrytende teknologi, programvare og servicetjenester. Vi driver en omfattende digital plattform, og er i forkant når det gjelder utvikling av kunstig intelligens for å støtte kundenes designprosesser og forutse feil før de oppstår.

Vår virksomhet er sterkt forankret i det digitale, med nesten halvparten av omsetningen vår fra IoT. Innovasjon er kjernen i hva vi gjør, og for å sikre at vi fortsetter å lede an i den teknologiske utviklingen, investerer vi 5% av inntektene våre i forskning og utvikling. I Norge har vi vært en pålitelig partner siden 1977, og med om lag 450 engasjerte lokale medarbeidere er vi aktivt til stede i flere markedssegmenter. Vår tilknyttede teknologi driver industriell utvikling, transformerer bylandskap og forbedrer livskvalitet.

Vi er stolte av vårt engasjement for innovasjon og vår mangfoldige og inkluderende kultur. Schneider Electric har blitt anerkjent som et av verdens mest etiske og bærekraftige selskaper ni år på rad, og i 2021 ble vi rangert som verdens mest bærekraftige selskap av Corporate Knights. Vårt partnerskap med ODA, som fremmer kvinner i tech, og anerkjennelsen av vår norske toppleder som 'Best CEO in Renewable Energy' av European CEO Magazine i 2019 og som en av Norges ledende teknologikvinner av Abelia og ODA Nettverk, er testament til vår kontinuerlige streben etter forbedring.
 

Vi inviterer deg til å bli en del av vår reise, og oppleve hvordan det er å være en del av et selskap hvor 'Life Is On'.



Om stillingen

Firma SCHNEIDER ELECTRIC NORGE AS
Sted Sandstuveien 68
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Felt-ingeniør
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 2
Jobreg ID 348887
Søknadsfrist Forløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Veronica Wolsner-Papa
Adm. Dir
vwo@jks.no


6 Ledige stillinger

Søk her Tilbake