Markedsleder søker proaktiv og engasjert automasjonsingeniør
Norgips Norge AS

Markedsleder søker proaktiv og engasjert automasjonsingeniør

Norgips Norge AS
Norgips er en av de ledende leverandørene av byggevarer til det norske og svenske markedet. Norgips produserer og selger gipsplater og stålprofiler, og leverer komplette løsninger med inspeksjonsluker, puss, sparkel, skruer, verktøy og annet tilbehør. Virksomheten omsetter for ca. 1000 millioner NOK per år, har ca. 135 ansatte og er lokalisert i Svelvik og Drammen. Norgips er en del av Knauf-gruppen, en global byggevareleverandør med produksjonssteder over hele verden og over 40 000 ansatte. Norgips legger stor vekt på miljøvennlighet, kvalitet og sikkerhet. Det gjelder for fremstillingsprosessen såvel som bruken av de ferdige produktene. Våre plater avgir ingen skadelig gasser eller partikler. Gipsplater er av mange årsaker fremtidens byggemateriale. Våre vesentlige innsatsområder for de kommende år vil fortsatt være utvikling av kvalitet samt økt miljøstyring. Les mer på www.norgips.no

Er du opptatt av at andre forstår din kode?
Vi ønsker å styrke vår satsing og videreutvikle oss til å bli en komplett byggevareleverandør med en bred produktportefølje, og står derfor foran en spennende vekst- og utviklingsfase. Som automasjonsingeniør får du en sentral rolle i utviklingen videre og får et bredt spekter av faglig utfordringer - automasjon fra A til Å. 

Liker du å bygge relasjoner, bidra i et sterkt team og ha en arbeidsdag med et bredt spekter av oppgaver? Evner du å se sammenhenger og kan utfordre og identifisere alternative løsninger? Er du trygg og tillitsskapende, samarbeidsorientert og samtidig selvstendig? 

Da kan jobben være rett for deg, og du være rett for denne jobben!


Dine viktigste ansvarsområder vil være: 

  • Bistå med kontinuerlig forbedring av produksjonsprosessen
  • Analysering og problemløsning ved uønskede hendelser
  • Prosjektarbeid i forbindelse med videreutvikling i produksjonen
  • Programmering av PLS og SCADA (Siemens Simatic Manager og Tia portal, Schneider electric ClearSCADA, AutoCAD Electrical)
  • Integrering av nye maskiner og lignende i bedriftens automasjonsanlegg
  • Økonomioppfølging av egne prosjekter
  • Samarbeide med tverrfaglige team for å integrere våre løsninger


Vi søker deg med relevant utdanning innen automasjon eller elektro. Erfaring fra prosjektering, økonomioppfølging, programmering, idriftsettelse og feilsøking, anses som fordelaktig. I tillegg besitter du gode kunnskaper om prosesser for kontinuerlig forbedringsarbeid. Du kommuniserer godt både internt og eksternt, og er god til å identifisere nye og smarte løsninger. Gode norsk- og engelskkunnskaper er en forutsetning. Vi tror du trives med analyser og god struktur, samtidig som du har solid gjennomføringsevne. Dine kolleger beskriver deg som en lagspiller, en som ønsker å være bidragsyter til godt internt samarbeid og til arbeidsmiljøet.

Norgips tilbyr en viktig rolle i et internasjonalt selskap med korte beslutningsveier og med gode muligheter for faglig- og karrieremessig utvikling. Hos oss praktiseres tillitsbasert ledelse, med åpenhet og stor frihet under ansvar. Arbeidsmiljøet er svært godt, med trivelige, engasjerte og dyktige kollegaer som brenner for jobben sin. Arbeidssted er i flotte lokaler i Svelvik. Vi tilbyr konkurransedyktige  lønnsbetingelser og gode forsikringsordninger.

Virker dette som en spennende mulighet for deg? Ta gjerne kontakt med rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Siril Skogbrott, tlf. 413 61 473. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor arbeidsgiver.



Om stillingen

Firma Norgips Norge AS
Sted Svelvikveien 1080
By Svelvik
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Automasjonsingeniør
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 355676
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Siril Skogbrott
Recruitment Consultant
Skogbrott@head4more.com
2 Ledige stillinger

Jan Petter Narvesen
Client Partner
narvesen@head4more.com
2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake