Motiveres du av å sikre bedre tjenester i helse- og omsorgssektoren?
Sykehusapotek Nord HF

Motiveres du av å sikre bedre tjenester i helse- og omsorgssektoren?

Sykehusapotek Nord HF
Sykehusapotek Nord HF er et selvstendig helseforetak, eid av Helse Nord RHF. Vi har ca. 200 ansatte, har hovedkontor i Forskningsparken i Tromsø og sykehusapotek i Bodø, Tromsø og Harstad. I løpet av året utvider vi, og åpner to nye sykehusapotek i Hammerfest og Narvik. Apotekene er samlokalisert med sykehus i regionen. Vi har også avdelinger ved sykehusene i Narvik, Lofoten, Vesterålen, Kirkenes, Hammerfest, Alta, Mo i Rana, Sandnessjøen og Mosjøen. Sykehusapotek har mange ansvarsområder. Vi betjener kunder i apotekutsalget, produserer legemidler og er leverandør av legemidler til sykehus. I tillegg gir vi farmasifaglig rådgivning til pasienter og helsepersonell samt utøver forskning. Innenfor alle disse områdene bidrar Sykehusapotek Nord aktivt i utviklingen av sykehusfarmasien og spesialisthelsetjenesten i Helse Nord. Vi legger stor vekt på samhandling og pasientsikkerhet med utgangspunkt i våre kjerneverdier kvalitet, trygghet respekt og lagspill.
Sykehusapotek Nord HF sikrer tilgang til legemidler til sykehusene i Nord-Norge og til våre apotekkunder. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at legemidler leveres ut med riktig og god informasjon, for slik å bidra til riktig legemiddelbruk i samfunnet og i sykehusene. I tillegg tilbyr vi farmasøytiske tjenester som for eksempel vaksinasjon, klinisk farmasi, produksjon av legemidler, rådgivning og opplæring både til sykehusets ansatte og pasienter. Forskning er også en del av vår virksomhet.

HR- og kommunikasjonssjef 

Vi søker nå en HR- og kommunikasjonssjef til en nyopprettet stilling som vil ha strategisk ansvar for utvikling og forvaltning av HR-faglige områder som støtter opp under kjernevirksomheten. Du vil også ha et særlig ansvar for å identifisere og ivareta virksomhetens kommunikasjonsbehov, som et viktig ledd for å nå organisasjonens mål og leveranser. Du skal yte lederstøtte til foretakets ledere og skal bidra strategisk i toppledergruppen.

Stillingen gir en unik mulighet til å arbeide med strategisk og operativ ledelse i Nord-Norges største farmasifaglige miljø.

Den rette kandidaten har relevant erfaring fra HR og organisasjonsutvikling, bred kjennskap til lov- og avtaleverk og god skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk. Du har relevant høyere utdanning og gjerne ledererfaring.  Kommunikasjon ligger også under ansvarsområdet, og det vil være en fordel med erfaring fra kommunikasjonsarbeid. Det vil også være viktig med god organisasjons- og rolleforståelse, herunder forståelse for rammebetingelser og eierstruktur.

Du har evne til å motivere og skape entusiasme for nytenkning og utvikling. Du er proaktiv, initiativrik og har evne til å tenke helhetlig og strategisk. Videre har du sterke relasjonelle egenskaper, preget av gode samarbeidsevner, mulighetsorientering og dialog. Stillingen får et bredt ansvarsområde, og du må ha sterk gjennomføringskraft og kunne lede og koordinere flere prosesser parallelt.

Sykehusapotek Nord er en kompleks og kompetansedrevet kunnskapsorganisasjon med dyktige og engasjerte medarbeidere. HR- og kommunikasjonssjef er en del av toppledergruppen og rapporterer til administrerende direktør. HR- og kommunikasjonsdirektør vil samarbeide tett med øvrige helseforetak regionalt i Helse Nord og med sykeshusapotekforetak i de andre helseregionene nasjonalt.

Hvis dette er av interesse for deg, så kan vi tilby en nyopprettet stilling der du kan være med på å forme innholdet, spennende og utfordrende oppgaver, godt arbeidsmiljø med hyggelige arbeidskollegaer og lønn etter avtale.

Ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med våre rådgivere i Habberstad, partner Hans Petter Karlsen, tlf. 93425743, eller Bjørg Alvestad, tlf. 95765475.

Sykehusapotek Nord HF er pliktig til å utarbeide offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg mot oppføring må du søke om og begrunne dette. Du vil bli kontaktet hvis søknaden ikke blir innvilget og få mulighet til å trekke søknaden. Sykehusapotek Nord HF har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.


Työpaikasta

Yritys Sykehusapotek Nord HF
Paikka Sykehusvegen 38
Kaupunki Tromsø
Lääni Troms og Finnmark
Verkkosivu Click here
Työnimike HR- og kommunikasjonssjef
Työpaikat 1
Jobreg ID 378373
Takaraja 3.6.2024

Show my interest
Tallenna

Luo työnhakuprofiili

Luomalla Jobreg-profiilin olet löydettävissä useiden rekrytoijien ja yritysten hauissa, jotka etsivät ehdokkaita. Jobreg rekisteröityminen on ilmaista!

Luo profiili