Ønsker du å bli Nessco sin nye Ettermarkedsrådgiver?
Nessco AS

Ønsker du å bli Nessco sin nye Ettermarkedsrådgiver?

Nessco AS
Nessco AS er Norges største totalleverandør av kompressorer, blåsemaskiner og vakuumpumper med egen salgs- og prosjektavdeling og et landsdekkende serviceapparat. Selskapet er ISO 9001, 14001 og 45001 sertifisert. Vi har et landsdekkende nettverk av selgere og serviceteknikere som gjennom samarbeid og dialog yter sitt beste for kunden. Som Norges eneste totalleverandør kan vi betjene ditt komplette anlegg for trykkluft, blåseluft eller vakuum tilpasset dine behov og ønsker.
Nessco søker en dyktig ettermarkedsrådgiver som skal fungere som selskapets nærmeste kontakt ut mot våre ettermarkedskunder. I denne rollen vil du ha tett kontakt med vår serviceavdeling for å utforme nye serviceavtaler og tilbud, samtidig som du vil være sentral i å opprettholde og styrke relasjonene med våre eksisterende kunder og identifisere og tiltrekke deg nye.

Arbeidsoppgaver:
  • Ansvar for eget delesalgs og serviceavtalebudsjett.
  • Kartlegge på egenhånd og i samarbeide med teknikere og selgere for å finne nye kunder, samt utvikle eksisterende kunder.
  • Utarbeide tilbud på deler og serviceavtaler til kunder, samt bistå med servicepriser til teknikere.
  • Vedlikeholde tilbudsmassen.
  • Delta i prosjekter i forbindelse med utvikling av ettermarked.
  • Kommunikasjon og samarbeid mellom serviceavdelingen og øvrige avdelinger i selskapet.
Hvem er du?
Som person er du teknisk interessert og trives med å løse komplekse tekniske utfordringer. Vi tror den rette kandidaten har teknisk utdanning innen elektro eller mekanikk. Erfaring med salg innen kompressorområdet, er en fordel, men ikke et krav. Kommunikasjon og formidlingsevner er dine styrker, og du trives med en fleksibel arbeidshverdag. I tillegg er du strukturert og resultatorientert, trives med å jobbe selvstendig og er selvgående.
I denne stillingen er det krav om å besøke våre kunder ute i distriktene, og er derfor viktig at du trives med en del reising.

Vi tilbyr
  • Selvstendig og utfordrende stilling i en bedrift i vekst hvor du vil være med på å videreutvikle Nessco som en ledende bedrift i bransjen
  • Profesjonelt miljø med høy kompetanse og et nettverk av gode og hyggelige kollegaer
  • Konkurransedyktig lønn
  • God pensjons- og forsikringsordninger

Nysgjerrig?
Hvis du har spørsmål rundt rollen eller selskapet, eller er nysgjerrig på å få mer informasjon – er du velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere i Orion & Partners, Christian Hofbauer (917 08 058) eller Tanja Ek (986 48 674).
 


Om stillingen

Firma Nessco AS
Sted Fjordgaten 14
By Porsgrunn
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Ettermarkedsrådgiver
Stillinger 1
Jobreg ID 376427
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Tanja Ek
Konsulent - Research & Analyse
tanja.ek@orion.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake