Ønsker du en fleksibel jobb hvor du jobber i team og ser bygg reise seg?
Engelsen Bygg AS

Ønsker du en fleksibel jobb hvor du jobber i team og ser bygg reise seg?

Engelsen Bygg AS
Engelsen Bygg AS har 12 ansatte og er lokalisert med hovedkontor i Haugesund. Selskapet er en del av Engelsen Gruppen og fører videre arven etter W. Engelsen Ettf. AS som ble etablert i 1912. Engelsen Bygg AS er spesialister på utvikling og gjennomføring av bolig- og yrkesbygg i totalentrepriser.
Totalentreprise er et lagarbeid, der man som anleggsleder organiserer og koordinerer for å få ulike aktører til å fungere sammen for å levere kvalitetsbygg. På grunn av solide og gode ordrereserver, søker vi nå kvinner og menn til å bli med på laget vårt i denne nyopprettede stillingen. Hos oss har vi flat struktur og du som anleggsleder får stor påvirkning i gjennomføringen av våre byggprosjekter.

Som anleggsleder i Engelsen Bygg har du allerede planlagt anleggsriggen før første spadestikk tas. Du får være der det skjer, holde orden på byggeplass og følge opp HMS og kvalitetsarbeidet. Du får følge tett at bygget reiser seg dag for dag, mens du lager praktiske planer for god fremdrift i tråd med overordnet fremdriftsplan. Du får være med å skape resultater og sørger for ryddig økonomisk oppfølging av underentreprenører. I prosjektet jobber du i to-spann med prosjektleder som du rapporterer til, og inngår i prosjektledergruppe sammen med prosjektleder og prosjekteringsleder. Sammen leverer vi et sluttprodukt i henhold til avtale med byggherre. Sammen sikrer vi måloppnåelse på økonomi, fremdrift, kvalitet og HMS. Har du bakgrunn fra teknisk disiplin, er det like interessant som bakgrunn fra bygg.

I Engelsen Bygg er vi opptatt av at det skal være kontroll i både planlegging og utførelse av våre oppgaver. Derfor har vi en skreddersydd prosjektgjennomføringsmodell som er ISO-sertifisert. Vi er ISO sertifisert innenfor både kvalitets- og miljøledelse (ISO 9001 og 14001).

Vi setter kompetanse i høysetet. Derfor søker vi deg med høyere relevant utdanning. Vi er også opptatt av å utvikle folkene våre. Kunne du tenke deg å kombinere arbeid med en masterstudie på siden, ønsker vi å se på muligheter for det. For vi mener kompetanse bygger kvalitet.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:
Fortrinnsvis relevant utdanning på bachelornivå eller høyere, for eksempel innen bygg eller tekniske fag.
Det er en fordel om du har erfaring fra byggeprosjekt, prosjektledelse, kontraktsforhandlinger, HMS eller KS, men det er ikke et krav. Nyutdannede er også velkommen til å søke.
 
ØNSKEDE PERSONLIGE EGENSKAPER:
Vi tror det vil fungere bra om du har forretningssans og er opptatt av ryddige avtaler og at du liker å ta ansvar, ha kontroll og sørge for god fremdrift. Men også at du er god på å få folk til å fungere sammen som et lag, som skaper gode resultat på tid, økonomi og kvalitet. Det er også positivt om du er god til å bygge relasjoner som gjør det lett å ta de hverdagslige samtalene og lettere å ta de vanskelige. Teknisk forståelse for å se hvor langt man har kommet og hvor mye som gjenstår er også en fordel.

Vårt kontor er i Haugesund og arbeidssted vil primært være på byggeplass.

Nysgjerrig?
Ta en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen med en av våre rådgivere i Human, Magnus Ånestad, på 992 67 888 eller Henrik Brandtzæg, på 938 36 995. Du kan også kontakte daglig leder i Engelsen Bygg, Tor Gunnar Isdahl, på 948 24 325.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase om ønskelig.


Om stillingen

Firma Engelsen Bygg AS
Sted Skjoldavegen 136
By Haugesund
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Anleggsleder
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 379073
Søknadsfrist 01.06.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Henrik Brandtzæg
Consultant
henrik@human-as.no
5 Ledige stillinger

Magnus Ånestad
Senior Consultant
magnus@human-as.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake