Ønsker du å jobbe som Business Controller i et spennende vekstfirma?
OKIDA FINANS AS

Ønsker du å jobbe som Business Controller i et spennende vekstfirma?

OKIDA FINANS AS
Velkommen til Okida, hvor finansiell innovasjon møter kundeservice! Etablert tidlig i 2018, har vi blitt en formidabel utfordrer på det norske markedet for refinansiering og boliglån. Med samarbeid som spenner fra Svea Finans, til Instabank og flere, har Okida tatt finansverdenen med storm. Faktisk økte inntektene våre med utrolige 250% i 2021, og vi er klare for videre vekst i 2023 og årene fremover! Med tungvektere som Gunnar Rydning fra Verdane Capital og tidligere TV Norge-sjef Harald Strømme i ryggen, er vi på vei mot storhet. Nå ønsker VI at DU blir med på vår reise!
Hvis tanken på å arbeide i et finansmiljø som har fokus på smart bruk av data og teknologi trigger deg – vil en jobb i Okida passe deg godt. 
Vi ser etter en dyktig og operativ Business Controller som vil håndtere den daglige økonomifunksjonen i selskapet. Som Business Controller i Okida vil du få mulighet til å arbeide med kompetente og trivelige kollegaer i et spennende finansmiljø. Sterk kommersiell og finansiell forståelse er viktig. Stillingen rapporterer til Leder for Forretningsstøtte.

Arbeidsoppgaver:
  • Gjennomføre budsjett- og prognosearbeid.
  • Gjennomføring av økonomiske analyser.
  • Rapportering av regnskapstall til ledelse og styre.
  • Saksforberedelser og deltakelse i styresaker samt ta rollen som styresekretær.
  • Løpende økonomistyring, samt kapitalplanlegging/likviditetsprognose.
  • Utføre og følge opp betalinger, fakturering og lønnskjøring (regnskap og lønn utføres av eksternt byrå)
  • Oppfølging av forsikring og pensjon.
  • Økonomisk oppfølging av prosjekter.
  • Løpende kontakt med og ansvarlig for revisjon, bank og lønn- og regnskapsbyrå.
  • Avregning og fakturering av provisjon fra samarbeidsbanker
  • Sparre med leder og salgssjef vedrørende problemstillinger knyttet til økonomi/drift

Hvem er du?
Vi tror riktig kandidat har høyere utdannelse innen finans eller økonomi. Du har noen års erfaring som controller eller som revisor. Dette er en ideell stilling for en person som liker å jobbe med et bredt spekter av oppgaver innenfor økonomi, men som også sitter tett på ledelsen av selskapet. Stillingen vil passe godt for en ung kandidat med ambisjoner og som ønsker å utvikle seg sammen med et selskap i vekst. Det er viktig at du har høy grad av integritet og tør å utfordre. Du er alene på økonomisiden så det er viktig du har et godt overblikk og kan kommunisere godt og presist mot ulike nivåer i bedriften. Det er viktig at du har interesse for å sette deg inn i alle regulatoriske krav og evner å følge opp at disse etterleves.
Okida ønsker å være en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass med like muligheter for alle, uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har. Vi oppfordrer derfor alle til å søke og ber deg legge ved CV.

Interessert?
Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen, håper vi på å høre fra deg! Hvis du har spørsmål til stillingen eller rollen, kan du ta kontakt med Kristian Knudsen (928 00 000) eller Tanja Ek (986 48 674). For å søke på stillingen kan du enkelt søke gjennom vårt rekrutteringssystem.
 

Om stillingen

Firma OKIDA FINANS AS
Sted Nydalsveien 28
By Oslo
Fylke Oslo
Arbeidstittel Business Controller
Stillinger 1
Jobreg ID 368376
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Tanja Ek
Konsulent - Research & Analyse
tanja.ek@orion.no


5 Ledige stillinger

Kristian Knudsen
Daglig leder/partner
kristian.knudsen@orion.no


8 Ledige stillinger

Søk her Tilbake