Ønsker du å lede og videreutvikle et lokalt selskap med viktig samfunnsansvar?
TRYSIL VASK OG RENS AS

Ønsker du å lede og videreutvikle et lokalt selskap med viktig samfunnsansvar?

TRYSIL VASK OG RENS AS
Tepaskonsernet er et tradisjonsrikt konsern som ble etablert så langt tilbake som i 1971. Hovedkontoret er i Trysil kommune, men de har også to datterselskaper lokalisert i Elverum. Konsernet omsatte for ca. 185 millioner i 2023 og har 140 ansatte. Trysil Vask og Rens er et av selskapene i Tepasfamilien. Vi er en service- og produksjonsbedrift lokalisert på Mosanden Næringspark i Trysil. Trysil Vask og Rens er et mellomstort industrivaskeri som tilbyr tjenester til både bedriftsmarkedet og privatmarkedet, og betjener hovedsakelig kunder i Sør-Østerdalen og Sälen, Sverige. Vi har hatt en god utvikling de siste årene, hvor vaskerivirksomheten totalt sett omsatte for ca. 32 millioner i 2023. Selskapet har to egne datterselskaper, ett i Sälen og ett i Elverum.

Vi søker en utadvendt, mulighetsorientert og engasjert daglig leder til å videreføre og videreutvikle en stolt, veldrevet og unik virksomhet med stor betydning for folks hverdag. Gjennom å sette tydelig retning og tilrettelegge for videre samarbeid internt og eksternt, skal daglig leder sikre selskapets posisjon i markedet som en anerkjent leverandør med høy kvalitet innen sitt virke.


Som daglig leder skal du lede og utvikle selskapet og de to datterselskapene videre. Ikke alene, så klart – men sammen med positive og flinke kollegaer, både i Trysil Vask og Rens, men også i konsernet for øvrig. Du vil møte en velorganisert og tilpasningsdyktig bedrift, med lyst og vilje til å bli enda bedre. Så om du liker å jobbe med forretningsutvikling, optimalisere og effektivisere drift og prosesser, og generelt har et fokus på kontinuerlig forbedring – da kan dette være en god match.

Daglig leder rapporterer til konsernsjef i Tepas og inngår i konsernets ledergruppe. Kontorsted er Trysil. Arbeidsoppgavene som ligger til rollen, kan oppsummeres slik:
  • Fullt personal-, budsjett-, og resultatansvar i selskapene
  • Etablere, utvikle og gjennomføre handlingsplaner i tråd med selskapets strategi og målsettinger
  • Sikre at selskapet videreutvikler, forbedrer og gjennomfører salgs- og markedsarbeid
  • Sikre en effektiv produksjon med fokus på kontinuerlig forbedring
  • Sikre en god relasjon til kunder og samarbeidspartnere
  • Bidra til å motivere, inspirere og videreutvikle selskapets ansatte, samt ivareta HMS
  • Videreutvikle internsystemer, rutiner, og verktøy slik at selskapet sikrer kontinuerlig forbedring og utvikling
  • Ivareta og videreutvikle kvalitet- og miljøarbeid


Vi ser etter en person med en relasjonell og folkelig stil. Vi tror det er fornuftig å vise ydmykhet og respekt for den organisasjonen som er bygd opp. Samtidig som du evner å være tydelig, sette retning og ta nødvendige avgjørelser for drift, utvikling og fremdrift. Det fordrer en trygg leder som er proaktiv, strukturert og strategisk med interesse og engasjement for Trysil Vask og Rens sitt virke, ansatte og kunder.

Utover nevnte egenskaper er det ønskelig med følgende erfaring og kvalifikasjoner:
  • Høyere utdanning, med det er ikke et krav
  • Ledererfaring, det er en fordel om du har hatt personalansvar tidligere
  • Dokumenterbare gode resultater som viser kommersiell teft
  • Erfaring fra bransjen, industrivirksomhet eller fra en produksjonsbedrift vil være en fordel

Det kan jo tenkes at du sitter godt der du er i dag, og er usikker på om du er klar for en rekrutteringsprosess. La oss finne ut av det, det er lavterskel for å vise interesse og/eller stille flere spørsmål.

Fristen for å melde interesse er 3. juni 2024 – Vi snakkes!
 

Om arbetet

Företag TRYSIL VASK OG RENS AS
Stad Vestsidevegen 50
Stad TRYSIL
Kommun Innlandet
Hemsida Click here
Titel Daglig leder
Tillträde Etter avtale
Jobb 1
Följ oss på
Jobreg ID 379481
Sista ansökningsdag 03.06.2024

Show my interest
Spara

Skapa jobbsök-profil

Genom att skapa en profil på Jobreg kommer du finnas tillgänglig i sökningar för ett antal rekryterare och företag som letar efter kandidater. Registrering hos Jobreg är gratis!

Skapa profil
Kontaktpersoner
Ragnhild Staff
Management Consultant
ragnhild.staff@theac.no
2 Lediga jobb

Ida Søby Kongssund
Partner
ida.soby@theac.no


1 Lediga jobb

Sök här Tillbaka