På utkikk etter en sommerjobb hvor du får vært i fysisk aktivitet?
Randstad AS

På utkikk etter en sommerjobb hvor du får vært i fysisk aktivitet?

Randstad AS
Randstad er verdens største HR-selskap. Vi har bred innsikt i markedet og hjelper våre kunder med å skape den mangfoldige og fleksible arbeidsstyrken de trenger for å lykkes. Vi tilbyr like muligheter for alle - uansett bakgrunn, og jobber målrettet med å hjelpe folk å realisere sitt sanne potensial gjennom hele arbeidskarrieren. Randstad ble grunnlagt i 1960 og har sitt hovedkontor i Diemen, Nederland. Globalt er vi tilstede i 29 markeder med 46 000 ansatte. I Norge har vi ca. 200 ansatte på kontorer over hele landet og vi tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Vi er representert i markedet med Randstad, Randstad Care og Dfind. For mer informasjon, besøk vår nettside www.randstad.no
Har du lyst å bruke sommeren på å tjene gode penger? Vi søker deg som er ledig for jobb fra 24.06 til ca 20.08, og kan jobbe minst 3-4 dager i uken! Arbeidsoppgavene vil være å bistå sjåfører ved tunge leveringer. Typiske arbeidsoppgaver vil være løfting og trekking av ølslanger fra lastebil.
 
  • Arbeidstid er fra 07-15. Det er viktig at du kan komme deg til og fra jobb uten å være avhening av kollektiv transport. 
  • Grunnet tunge løft er det en fordel å være i ok fysisk form
  • Stillingen krever ingen erfaring, men det er viktig med motivasjon om å gjøre en god jobb!
  • Du snakker norsk, og må være fylt 20 år for denne stillingen. 

  Vi kan tilby
  • God opplæring
  • Godt arbeidsmiljø med fokus på HMS
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Tett oppfølging fra din Randstad-konsulent 

Har du fler spørsmål angående stillingen er du velkommen til å ta kontakt på mail eller telefon! Kvinner oppfordres til å søke! 


 

About the job

Company Randstad AS
Place C. Sundts gate 17
City Bergen
County Vestland
Webpage Click here
Title Assistent
Accession Juni
Salary Tariff
Jobs 1
Follow us on
Jobreg ID 379257
Deadline Fortløpende

Show my interest
Save

Create job search profile

By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!

Create profile
Contact person
Sandra Kolden-Amundsen
Advisor
sandra.amundsen@randstad.no


15 Available jobs

Apply here Back