Produksjonsleder
OneCo Networks AS

Produksjonsleder

OneCo Networks AS
OneCo ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største Industrikonsern. OneCo tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester og er fordelt på 6 ulike forretningsområder. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, sikkerhet, fornybar energi, telekom, mobil, teknisk og kritisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 2800 engasjerte medarbeidere som omsetter for 4,5 milliarder årlig, fordelt på Norge og Sverige. Forretningsområde Telekom har ca. 900 medarbeidere lokalisert over hele Norge, og omsetter for nærmere 2 milliarder årlig. Vi er en ledende uavhengig tjenesteleverandør av tekniske tjenester og strategiske løsninger innenfor telekommunikasjon og mobil. Vi leverer i hele verdikjeden og våre tjenester omfatter design, planlegging, prosjektering, bygging, installasjon og vedlikehold av faste og mobile nettverk for ledende operatører, netteiere og systemleverandører. Vi leverer også til privatmarkedet, i tillegg til å være en lokal partner for bedrifter, kommuner og kraftselskaper.

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, omorganiserer for å skape en mer kundeorientert organisasjon og tilpasse seg markedsendringer. 

I den nye strukturen organiseres virksomheten i forretningsenheter som harmoniserer med tjenesteleveransen, og som muliggjør betjening av kunder gjennom færre ledd. Virksomheten har nylig styrket satsingen på kunde og marked nasjonalt, og vil i tillegg opprette en egen forretningsenhet for å ivareta regionale og lokale kunderelasjoner.

Forretningsenhet Regionalt Marked søker nå etter Produksjonsleder. Stillingen har kontorsted i Oslo, og rapporterer til Avdelingsleder Øst. 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide produksjonsplaner for egen ordreportefølje
  • Ressurs planlegging
  • Holde ordrene løpende oppdatert med korrekt informasjon
  • Økonomisk oppfølging og kvalitetskontroll 
  • Kundedialog 
  • Arbeide proaktivt for å sikre en høy produktivitet på ressurser tilknyttet eget team
  • Sikre etterlevelse av OneCo sine interne retningslinjer og gjeldende HMS-krav i produksjon
  • Håndtere avvik og arbeide forebyggende for en tryggere hverdag til alle ansatte 
  • Bidra til forbedring av etablerte prosesser gjennom forbedringsinitiativer i tjenesteområdet
 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Minimum 3 års erfaring fra telekombransjen fortrinnsvis som montør/fagarbeider
  • Erfaring innenfor produksjon-/prosjektledelse av mindre prosjekter
  • Relevant fagbrev, gjerne teknisk fagskole. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Førerkort klasse B
  • Gode samarbeidsevner, og evne å bygge relasjoner både internt og eksternt
  • Opptrer selvstendig og strukturert, med en proaktiv tilnærming til arbeidsoppgaver
  • Identifiserer seg med selskapets verdier og ledelsesprinsipper


OneCo Networks er en kunde- og markedsorientert bedrift, og vi ønsker oss en selvstendig, tydelig og målrettet leder som er dyktig til å utvikle og motivere teamet. Vi ser etter en leder som er flink til å kommunisere og som evner å bygge gode relasjoner både internt og eksternt. Det er viktig at du er en dyktig organisator og planlegger, men at du samtidig evner å være fleksibel. Du må ha høy gjennomføringsevne, og må kunne takle en travel hverdag. 

Hos oss får du mulighet til faglig og personlig utvikling i et meget kompetent miljø. Vi er opptatt av å bygge en god bedriftskultur, hvor vi er rause og spiller hverandre gode. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape gode og trygge arbeidsplasser for alle våre ansatte. Vi bryr oss om din velferd og sikkerhet. Derfor tilbyr vi gode pensjons- og forsikringsordninger som gir deg trygghet som ansatt. Hos OneCo er vi opptatt av å bygge en infrastruktur som støtter fremtidens behov!

OneCo Networks er en IA-bedrift med fokus på et godt og inkluderende arbeidsmiljø. 
Vi er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.  

Ønsker du å bli en del av Oneco Networks sin reise? Søk allerede i dag!

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime ved Knut Hauge tlf. 932 11 972 eller Victoria Giller tlf. 974 96 962 . Alle henvendelser til Prime behandles konfidensielt – om ønskelig også innledningsvis overfor vår oppdragsgiver.



Om stillingen

Firma OneCo Networks AS
Sted Alf Bjerckes vei 1
By Trondheim
Fylke Trøndelag
Arbeidstittel Produksjonsleder
Stillinger 1
Jobreg ID 376868
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Knut Hauge
Rådgiver

4 Ledige stillinger

Victoria Giller
Research & Analyse

4 Ledige stillinger

Søk her Tilbake