Prosjektleder for grønne industriprosjekter.
NLI AS

Prosjektleder for grønne industriprosjekter.

NLI AS
NLI AS består av 5 selskaper med en årlig omsetning på om lag 400 MNOK. Virksomheten er lokalisert i Vestfold, Telemark og Stenungsund i Sverige. Konsernet leverer tverrfaglige tjenester i form av prosjekter, ingeniørtjenester og vedlikehold til markedssegmentene Infrastruktur, Industri, vannkraft og Olje & Gass. NLI AS er en del av Ard gruppen. NLI Elektrosystemer er et datterselskap i konsernet og våre 140 fastansatte leverer elektro, instrument og automasjonsprosjekter innen industri og infrastruktur. Vi omsetter for 250 MNOK og har en ordrereserven på 380 mnok på prosjekter innen det «grønne skiftet» og del av Norges fornybar satsning mot industri. Selskapets hovedkontor er i Tønsberg med prosjekter spredt over hele Scandinavia.

NLI Elektrosystemer AS er en foretrukket leverandør til grønne prosjekter med teknisk ekspertise innen installasjon av elektro og instrument-tjenester. Vi bidrar til å forme fremtidens bærekraft ved å implementere innovative løsninger til komplekse teknologiske utfordringer.
NLI Elektrosystemer har krevende kunder innen industri, infrastruktur (samferdsel og kraft), aquakultur, olje og gass / petrokjemi og fornybar industri, og leverer til store prosjekter.

Våre kunder er over hele Norge og i utvalgte markeder utenlands, bla Vestkysten av Sverige. Vi gir deg muligheten til å samarbeide med ledende aktører innen bærekraft, miljø og teknologi. Her får du mulighet til å bygge sterke relasjoner med industrieksperter, entreprenører og myndigheter, og bli en sentral figur i et nettverk som deler din visjon om en grønnere fremtid. 

Vi søker nå en dedikert PROSJEKTLEDER med erfaring fra industri og en visjon om å lede prosjekter som gir en varig bærekraftig effekt.


Dette er en selvstendig stilling med stor påvirkning i egne prosjekter og for bedriftens videre utvikling. Du har ansvar for prosjekt-gjennomføring og økonomi, og skal følge opp medarbeidere knyttet til prosjektene.

Du vil bli en del av et hyggelig og kompetent team som arbeider for å gjøre hverandre gode.
Våre prosjektledere er systematisk, teamorientert og omgjengelige. Vi jobber av og til under stort press med knappe frister, men sammen oppnår vi gode resultater. 
 

Dine viktigste ansvarsområder og oppgaver vil være:

  • Overordnet administrativ ledelse for alle aktiviteter tilhørende gjennomføringen av de prosjekter du er leder for
  • Kontaktpunkt mot kunde i forbindelse med gjennomføringen av prosjekter
  • Ansvar for utarbeidelse av kontrakts-strategi, endringer og ekstraarbeid
  • Utarbeidelse av gjennomføringsstrategi for prosjektet
  • Økonomisk ansvar og rapportering for dine prosjekter


Vi søker deg som har en bred relevant faglig erfaring innen E&I prosjekter, prosessindustri eller tilsvarende. Du har god teknisk og kontraktuell forståelse, spesielt NS standardene. Du kan kommunisere godt både skriftlig og muntlig på engelsk i tillegg til et skandinavisk språk.
Fagbrev eller ingeniørgrad innen elektrofagene er påkrevd i denne stillingen.
Stillingen innebærer tilstedeværelse på prosjekt og reising er nødvendig.
 
Er du en lagspiller med vinnervilje og kommersiell forståelse? Da hører vi gjerne fra deg.

NLI Elektrosystemer tilbyr
mange spennende og faglig utviklende prosjekter med sterk fremtidsrettet profil. Her vil du få mulighet for personlig og faglig utvikling og arbeide med kunnskapsrike mennesker.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Ta kontakt med vår samarbeidspartner Skagerak Consulting AS ved Linda Brusletto 416 76 428 eller Cathrine Svendsen 926 06 610 for mer informasjon, eller send oss din søknad snarest.
Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende.

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.
Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

MERK! For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessen



Om stillingen

Firma NLI AS
Sted Bjellandveien 24
By Tønsberg
Fylke Vestfold og Telemark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel PROSJEKTLEDER
Stillinger 1
Jobreg ID 359217
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Linda Brusletto
Seniorrådgiver
lb@skc.no


6 Ledige stillinger

Cathrine Svendsen
Seniorrådgiver
cs@skc.no


7 Ledige stillinger

Søk her Tilbake