Prosjektleder søkes for å drive videre vekst og suksess!
GMC HVAC AS

Prosjektleder søkes for å drive videre vekst og suksess!

GMC HVAC AS
GMC er et norsk familieeid konsern, etablert i 1973, med 50-årsjubileum i 2023. Konsernet har flere virksomheter innen marine-/offshoreindustrien – i tillegg til eiendomsutvikling. GMC tilbyr fleksible løsninger for å minimere nedetiden for skip, rigg og installasjoner. Med fasiliteter og baser i Stavangerregionen, i Bergen og på Haugalandet. Vi jobber aktivt med bærekraft (ESG) og har definert en visjon, strategi og målbare aksjoner som skal hjelpe oss og nå målene våre. Verdiene våre er tillit, lidenskap og mot, basert på ansvarlighet, samarbeid og respekt. Vi har et positivt og inkluderende arbeidsmiljø, samtidig som det er gode muligheter for personlig utvikling. Mottoet vårt er: Consider it done!

Bli med på en spennende reise med GMC HVAC, hvor hver dag bringer nye muligheter til å forme fremtiden! Vi tilbyr en dynamisk rolle som lar deg være med på å bygge et selskap som er i stadig vekst og utvikling.
 

GMC HVAC har en raus arbeidskultur hvor vi verdsetter fellesskap og samarbeid. Hos oss skal det være gøy å komme på jobb, med gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig, i et flerfaglig miljø. Vi ønsker å lykkes sammen og jobber kontinuerlig med å skape et inkluderende og verdiskapende miljø. Som vår nye prosjektleder vil du få en viktig rolle i vår prosjektgruppe, du vil få ansvar for å lede prosjektene dine fra start til slutt. Vi trenger deg som kan skape en stabil og bekreftende atmosfære. Du tar initiativ, får ting til å skje og tar ansvar for de resultatene du skaper. Vi har ellers gode arbeidsbetingelser i tillegg til god pensjon- og personalforsikringsordninger.

GMC HVAC er en ledende aktør innen service og vedlikehold, samt levering av personell og utstyr til både nybygg og modifikasjonsarbeid innen ventilasjon- og kuldeanlegg. Vi opererer både onshore på landanlegg, på olje- og gassinstallasjoner langs norskekysten og på skip. Med hovedkontor i Stavanger og kontorer i Bergen og Ålesund, er vi godt posisjonert for å betjene kunder over hele landet. Vi legger stor vekt på HMS og vi ser etter deg som sammen med oss verdsetter dette like høyt, og derav identifiserer risikoelementer i en travel arbeidshverdag. 

Sentrale arbeidsoppgaver vil inkludere alt fra kalkulering og tilbudsbeskrivelse til planlegging, rapportering og prosjektoppfølging. Du vil være ansvarlig for utarbeidelse av nødvendig dokumentasjon og teknisk underlag, samt koordinering av ressurser, logistikk og materiale. Det kan også bli noe reising nasjonalt og internasjonalt, både on- og offshore til ulike anlegg.

Vi ser etter deg med en relevant utdanning innen ingeniørfag, enten på bachelor-nivå eller fra KEM fagskole. Sitter du med erfaring innen klimateknikk, HVAC eller ventilasjon vil dette veie sterkt inn i vår vurdering. Vi verdsetter også gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk. Du inspirerer og koordinerer andre og holder dem fokusert på målene. Videre er det ønsket at du har interesse og forståelse for prosjektøkonomi og forstår raskt komplekse spørsmål og problemer, og samtidig foretar sunne og rasjonelle vurderinger. Du får ting til skje, deler kunnskap, erfaringer og informasjon og støtter andre for å nå teamets mål. 

Rekrutteringsprosessen administreres av MDE og av hensyn til GDPR må alle søkere registrere en profil i deres kandidatbase. Der kan du registrere dine kontaktopplysninger og enkelt laste opp din CV og motivasjonsbrev. For eventuelle spørsmål kan du kontakte Mats Brandt, tlf.nr 977 48 146 / epost: mats.brandt@mde.no eller Kine Grimstad, tlf.nr 47512714 / epost: kine.grimstad@mde.no



Om stillingen

Firma GMC HVAC AS
Sted Kokstadflaten 19A
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Prosjektleder
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 371088
Søknadsfrist 07.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Mats Brandt
Team Lead Search & Selection
mats.brandt@mde-group.com


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake