Rekruteria AS er i vekst, og vi søker nå en Researcher
REKRUTERIA AS

Rekruteria AS er i vekst, og vi søker nå en Researcher

REKRUTERIA AS
Rekruteria er et rekrutteringsselskap, med høy kompetanse og erfaring hos partnerne. Vi er ambisiøse på vegne av deg, din organisasjon og kandidaten. Hvordan endte vi opp med å starte et rekrutteringsselskap? Jo, vi har begge erfaring fra toppleder stillinger, har vært kollegaer i farmasøytisk industri, og vi har til sammen mer enn 20-års erfaring fra rekrutteringsbransjen. Vi vil gjøre vårt ytterste, i kraft av engasjement, nysgjerrighet og kompetanse, for at våre kunder skal lykkes med sine ambisjoner.

Rekruteria AS er i vekst!

Vi opplever økende oppdragsmengde og ser behovet for en Researcher, til selskapet!

Dine hovedoppgaver vil være å avdekke, samt etablere kontakt med kandidater, både fra selskapets nettverk, men også gjerne fra eget nettverk. Det er ikke et krav at du har erfaring fra nettverk innen Life Science sektoren, men dette kan også være en fordel. Har du erfaring fra lignende stilling, hvor aktiviteten har rettet seg mot tech bransjen, eller andre bransjer hvor spisskompetanse er nødvendig, kan dette også være veldig aktuelt for oss.

Vi har et hyggelig kontor på Vinderen i Oslo, men du vil ha en fleksibel arbeidsform, med mulighet for en god del arbeid hjemmefra. Tilknytningsform og arbeidsmengde blir vi enige om. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, så vil vi dele mer informasjon om stillingen, selskapet og ambisjonene.

Kåre Opland
970 56 357    
kare@rekruteria.no 

Anders Haugum
928 81 119
anders@rekruteria.no

https://www.rekruteria.no/

Om stillingen

Firma REKRUTERIA AS
Sted Slemdalsveien 70A
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Researcher
Stillinger 1
Jobreg ID 364926
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Anders Haugum
Partner and General Manager
+4792881119
anders@rekruteria.no


2 Ledige stillinger

Kåre Opland
Partner and Chairman
+4797056357
kare@rekruteria.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake