Salgsleder med lidenskap for folk, forretningsutvikling og vekst
Randstad Norway AS

Salgsleder med lidenskap for folk, forretningsutvikling og vekst

Randstad Norway AS
Randstad er verdens største HR-selskap. Vi har bred innsikt i markedet og hjelper våre kunder med å skape den mangfoldige og fleksible arbeidsstyrken de trenger for å lykkes. Vi tilbyr like muligheter for alle - uansett bakgrunn, og jobber målrettet med å hjelpe folk å realisere sitt sanne potensial gjennom hele arbeidskarrieren. Randstad ble grunnlagt i 1960 og har sitt hovedkontor i Diemen, Nederland. Globalt er vi tilstede i 29 markeder med 46 000 ansatte. I Norge har vi ca. 200 ansatte på kontorer over hele landet og vi tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Vi er representert i markedet med Randstad, Randstad Care og Dfind. For mer informasjon, besøk vår nettside www.randstad.no

Vi søker Business Area Manager 

Salgsleder med lidenskap for folk, forretningsutvikling og vekst 

 

Randstad Vestfold/Telemark søker ny Business Area Manager for å styrke, lede og utvikle teamet til videre vekst. Vi jobber med rekruttering a-å på spesialist- og mellomledernivå, samt rekruttering og bemanning innen fornybar energi, tech, kommersielle roller, økonomi,
industri, produksjon, marked, salg og kundeservice. Vi har en etablert kundeportefølje med sterke merkevarer og stor lojalitet. 

Blir du motivert av tydelige salgsmål, liker utfordringer og høy aktivitet ?

Som Business Area Manager hos oss får du en unik mulighet til å forme fremtiden for vårt team og virksomheten vår.  Du vil være ansvarlig for å utvikle og identifisere potensialet som ligger i dagens team, i tillegg til å skape en inspirerende og støttende arbeidskultur. Gjennom å utarbeide en detaljert plan for personalledelse og individuell utvikling, vil du veilede våre ansatte mot suksess og trivsel. Som en del av vårt team vil du jobbe med et mangfoldig utvalg av spennende kunder, og bli en del av et miljø som preges av både humor og samhold. Du vil være med på å utvikle vår regionale strategi samtidig som du aktivt bidrar til å levere topp kvalitetstjenester til våre kunder.

Vi ser etter deg som har solid salgserfaring og et godt nettverk, men også deg som virkelig brenner for å se menneskene rundt deg blomstre. Din evne til å utnytte andres talent og potensial vil være nøkkelen til vår felles suksess. Hvis du er klar til å ta utfordringen med å lede, inspirere og oppnå resultater sammen med oss, så gleder vi oss til å høre fra deg!

Når vi får det til, feirer vi. Når vi feiler, lærer vi - og prøver på nytt.

Vi kan tilby deg en svært operativ, fleksibel og forretningsorientert rolle i verdens største HR-selskap. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og sosialt miljø med kolleger over hele landet. Det skal være lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester. Vi er et verdibasert selskap, og vi bruker våre verdier som retningsgivere i alt vi gjør. Stillingen rapporterer til Business Area Director, Ragne Myrsve

 

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Salg- og personalledelse 
  • Være en del av den operative leveransen og gjennomføre rekrutteringsprosesser fra a-å
  • Salg av rekruttering og bemanningstjenester til nåværende og potensielle kunder
  • Bidra til forretningsutvikling av selskapet og kompetanseutvikling av de ansatte
  • Oppfølging av økonomiske - og forretningsmessige mål, samt aktiviteter innen forretningsområdene
  • Skape en helhetlig kultur og struktur på tvers av våre to kontorer i Larvik og Tønsberg
  • Stillingen har resultat og personalansvar 
 

Den rette kandidaten

Vi tror at den som skal videreutvikle Randstad Vestfold/Telemark har erfaring med bemanning og rekruttering, men ikke nødvendigvis fra rekrutteringsbransjen. Du er opptatt av kvalitet og vet hva som skal til for å lykkes i et marked i stadig endring. Vi ser helst at du kan vise til suksesshistorier fra tidligere roller med lederansvar, men det avgjørende er hvor “sulten” du er for å skape resultater sammen med ditt team fremover! Solid kommersiell erfaring og en drivkraft for å lede lønnsom vekst.

Hos oss lykkes du aller best ved å være initiativrik, engasjert og en nettverks-og relasjonsbygger. 

 

Har du spørsmål til stillingen eller lyst til å vise din interesse? Ta kontakt med:

  • Henriette Austnes, business area manager tlf 400 21 430, henriette.austnes@randstad.no
  • Beathe Knudstad-Lopez, national director, tlf 918 46 815, beathe.knudstad-lopez@dfind.no


 

Om stillingen

Firma Randstad Norway AS
Sted Elveveien 34
By Larvik
Fylke Vestfold og Telemark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Business Area Manager
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 376561
Søknadsfrist 19.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Henriette Austnes
Business Area Manager
henriette.austnes@randstad.no
1 Ledige stillinger

Beathe Knudstad-lopez
National Director
beathe.knudstad-lopez@dfind.no


6 Ledige stillinger

Søk her Tilbake