Til sentral rolle med arbeidssted Oslo søkes nasjonal salgsleder
Senab Eikeland

Til sentral rolle med arbeidssted Oslo søkes nasjonal salgsleder

Senab Eikeland
Senab Eikeland Gruppen er landets største uavhengige aktør innenfor møbler og interiørløsninger til kontor, skole, barnehage, helse, offshore og offentlige miljøer. De har størrelse og styrke til å levere optimalt på alle nivåer, og deres sterke lokale tilstedeværelse sørger for at alle kunder får førsteklasses service. I nært samarbeid med kunder, arkitekter og konsulenter bidrar de med unik bransjekunnskap, pålitelighet og et uvanlig bredt produktspekter. Gjennom deres serviceorganisasjon kan de garantere god gjennomføring av prosjekter uansett størrelse. De har kontorer i Arendal, Bodø, Bergen, Drammen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Gjøvik, Oslo, Porsgrunn, Sandefjord, Tromsø, Trondheim og Ålesund. For Senab Eikeland er kundene viktigst, og det skal de alltid vise. Visjonen er derfor Alltid fornøyde kunder. De er løsningsorienterte og har kunnskapen som gjør hver enkelt kunde fornøyd. Dessuten har de tre kjerneverdier som understøtter visjonen og gjenspeiles i alt det de gjør: offensiv, stolt og skikkelig- OSS. Senab Eikeland Gruppen omsetter for ca. 800 millioner og består av til sammen 8 selskaper. Hovedkontoret er i Stavanger.
Til sentral rolle med arbeidssted Oslo søkes nasjonal salgsleder

Senab Eikeland er landets største aktør innen møbler og interiørløsninger. Stillingen som nasjonal salgsleder har ansvar for salg til de største kundene i Norge i privat sektor. Stillingen vil understøtte og samarbeide med alle selskapene i Senab Eikeland Gruppen, og blir en spydspiss i den nasjonale salgs- og markedsfunksjonen i gruppen. Arbeidssted vil være Senab Eikeland i Oslo.

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Ansvar for salg til de store nasjonale kundene i næringslivet
  • Representere Senab Eikeland i fora innen møbler og interiør, og bygge merkevaren Senab Eikeland hos store bedrifter i privat sektor
  • Analysere kundebehov og prioritere markedsmuligheter med tanke på å inngå nasjonale rammeavtaler i privat næringsliv
  • Samarbeide med lokale salgsledere i de ulike Senab Eikeland-selskapene og utnytte relasjoner og felles salgsinitiativ
  • Arbeide proaktivt med salg og relasjonsbygging, med fokus på tjenesteleveranser og bærekraftige leveranser
  • Bidra til å utvikle salgsstrategien for Senab Eikeland Gruppen
  • Holde presentasjoner av selskapet til både nye og eksisterende kunder

Aktuelle kandidater har erfaring med salg til store kunder i privat næringsliv. Erfaring med å inngå store kontrakter og rammeavtaler telles positivt. Du må være god til å etablere relasjoner og utvikle disse. Salgserfaring fra møbler og interiør er ønskelig, men ikke nødvendig for å lykkes i stillingen.

Vi søker en drivende og merkantil salgsleder med gode salgsegenskaper. Du må tilføre energi til teamet, ha godt humør og kunne skape begeistring og motivasjon til å prestere i tråd med selskapets strategi. Du er selvgående, resultatorientert og har gjerne erfaring med salgsledelse. Du bør kjenne deg igjen i våre tre kjerneverdier som understøtter vår visjon og gjenspeiles i alt vi gjør: offensiv, stolt og skikkelig- OSS.

Senab Eikeland har en god innarbeidet prestasjonskultur. Selskapet skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser og arbeider for å ha høy trivsel internt. Selskapet har høy kompetanse, markedsledende produkter, god logistikkfunksjon og økonomisk ryggrad til å vokse videre.

For mer informasjon, ta kontakt med Arnt Molvig i Compass Human Resources på telefon 934 40 805.

Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen. Søknader behandles fortløpende.

I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Dersom du setter deg som Kun søker, vil du slettes fra vår database når prosjektet er avsluttet. 

Om stillingen

Firma Senab Eikeland
Sted Langkaia 1
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Nasjonal salgsleder
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 376562
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Arnt Håvard Molvig
Partner
+4722007700
ahm@compass.no


4 Ledige stillinger

Søk her Tilbake