Til sentral stilling søkes Security Manager - Banking
Tietoevry Norway AS

Til sentral stilling søkes Security Manager - Banking

Tietoevry Norway AS
Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Vi er et ledende teknologiselskap med en solid nordisk arv og global kapasitet. Tietoevry Banking leverer skalerbar og modulær Banking as a Platform og ledende programvare bygget av markedsledende kompetanse. Videre er Tietoevry Banking den markedsledende programvare- og løsningspartneren for finansielle tjenester i Norden. Vårt team på 3,500+ bank- og teknologieksperter hjelper finansinstitusjoner til å være mer konkurransedyktige. Essentials, som er et stort forretningsområde i Tietoevry Banking med 1200 ansatte, er markedsleder for å levere kjernebanksystemer til alle typer banker, både i Norge og andre nordiske land. Våre banksystemer er samfunnskritiske i Norge. Vi gir kritisk finansiell innsikt døgnet rundt og muliggjør norsk finansiell stabilitet, sikkerhet og innovasjon i næringen. Tietoevry Banking er på en spennende reise for å forberede seg på en "carve out" og potensielt bli et børsnotert selskap i årene som kommer.
Til sentral stilling søkes:

Security Manager - Banking


Se for deg en verden der finansielle transaksjoner er sårbare og hvor banknæringen står overfor konstante trusler. Dette er ikke så langt unna den verden vi opererer i nå, hvor Tietoevry Banking står som vokter av denne viktige infrastrukturen. Vår Banking Essentials-divisjon er ryggraden i den norske bankvirksomheten, og leverer kjernebanksystemer til institusjoner i hele regionen. Nå søker vi en Security Manager for å bli med Essentials på denne reisen.

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Implementere sikkerhetspolicyer, protokoller og prosedyrer i Essentials i henhold til gjeldende standarder
  • Gjennomføre sikkerhetsvurderinger av våre produkter og tjenester i Essentials og sikre at disse leveres i henhold til sikkerhetskrav og forskrifter fra kunder, lover og forskrifter.
  • Lede sikkerhetsrevisjoner og sertifiseringer i Essentials og samarbeide med interne sikkerhetsmiljøer.
  • Holde deg oppdatert på lover, regler og fremtidige sikkerhetsstandarder og krav, sikre at Essentials følger disse.
  • Eie og vedlikeholde SoA (the Statement of Applicability) for Essentials, et krav for implementering av informasjonssikkerhetsstyringssystemer (ISMS)
  • Være kontaktperson i sikkerhetsspørsmål internt for Essentials, som inkluderer å samarbeide med banksikkerhetsenheten og øvrige interessenter.
  • Delta og presenter sikkerhet fra Essentials i kundemøter.
  • Bidra til å lære opp ansatte i sikkerhetsbevissthet, retningslinjer og prosedyrer gjennom opplærings- og kommunikasjonsaktiviteter.
Kvalifikasjoner:
Vi søker deg som har en relevant utdannelse på masternivå. Du må ha god IT kompetanse, gjerne fra en stor og kompleks organisasjon og helst mer enn 5 års erfaring innen IT sikkerhet. Erfaring med å identifisere og adressere potensielle sikkerhetsrisikoer, samt implementere retningslinjer, protokoller og prosedyrer innen IT sikkerhet er viktig. Flytende engelskkunnskaper er nødvendig. Vi ser gjerne at du har erfaring fra å snakke med kunder og at du kan lede prosjekter.

Personlige egenskaper:
  • Evne til å bygge gode relasjoner, samarbeide og kommunisere godt på tvers av forretningsområder og roller i organisasjonen
  • Er resultatdrevet og svært motivert.
  • Ha evnen til å jobbe selvstendig og samarbeide i et fartsfylt, dynamisk miljø.
  • Ha et kommersielt tankesett.
  • Er effektiv og proaktiv – du får ting til å skje.
  • Kunne lede og sikre gjennomføring av prosjekter/aktiviteter innenfor fastsatte tidsfrister
  • Høy arbeidskapasitet, integritet og evne til å ta initiativ samt jobbe selvstendig og strukturert
Hva vi kan tilby deg:
  • Du blir en del av et team med høy kompetanse og dedikasjon til sitt arbeid.
  • Du får jobbe med internasjonale, forretningskritiske løsninger og ledende kunder innen sine områder.
  • Du vil delta i og lede innovative og spennende internasjonale prosjekter sammen med profesjonelle og støttende kolleger.
  • Mulighet for faglig vekst i en raskt utviklende og viktig sektor.
  • Vi tilbyr en fleksibel hybrid arbeidsmodell som en del av vår kultur og arbeidsmåte.

Kontorlokasjon:
Rollen vil enten være på hovedkontoret på Fornebu, eller vårt kontor i Bergen eller Trondheim.   

Har du spørsmål så kontakt Arnt Molvig i Compass Human Resources på telefon: 934 40 805.

CV og søknad sendes inn via søkeknappen. I henhold til GDPR ber vi deg om å ikke sende personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Setter du deg som Kun søker vil du bli slettet fra vår database når vi avslutter prosjektet. 
 

Om stillingen

Firma Tietoevry Norway AS
Sted Snarøyveien 30 A,
By Fornebu
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Security Manager - Banking
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 367214
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Arnt Håvard Molvig
Partner
+4722007700
ahm@compass.no


4 Ledige stillinger

Søk her Tilbake