Til vår Innkjøp og kategoriavdeling søker vi kategorisjef - teknisk vvs
Mestergruppen Byggevare AS

Til vår Innkjøp og kategoriavdeling søker vi kategorisjef - teknisk vvs

Mestergruppen Byggevare AS
Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, overflatebehandling, VVS, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vår visjon er å forandre byggebransjen. Sammen med våre 1200 medlemsbedrifter hjelper vi kunder med å realisere hus- og hytte-prosjekter. Hos oss jobber vi med blant annet byggevarer, hus, hytter, boligprosjekter, precut, arkitekttjenester, rehabilitering, maling, gulv, varme, ventilasjon og sanitær. Mestergruppen er eid av Ferd AS og medlemsbedriftene i konsernets kjedekonsepter. Omsetningen til Mestergruppen var på ca. 20 milliarder kroner i 2022. I Mestergruppen finner du mange av Norges mest kjente kjedekonsepter innen byggebransjen - se hele listen på Mestergruppen.no.

Til vår Innkjøp og kategoriavdeling søker vi:

Kategorisjef - teknisk vvs

Profesjonalisering av innkjøpsprosesser og fokus på innkjøpsstrategi som konkurransefortrinn er sentrale områder for Mestergruppen. Kategoriavdelingen er en sentral enhet i konsernmodellen og skal styrkes. Kategoriansvaret i Norge og Sverige fordeles på forskjellige produktgrupper og håndterer pr i dag ca. 600 leverandører.

Ansvaret for synlige og tekniske kategorier i VVS består av et team med 1 innkjøpssjef og 3 kategorisjefer. Arbeidsplass er på Mestergruppens hovedkontor på Bryn i Oslo.

Kategorisjef har ansvar for utvikling og styring av hele verdikjeden innen sine produktområder og forhandler avtaler med leverandørene innen kategorien. Vi ønsker at den vi rekrutterer skal føle ansvar og ta initiativ i hele prosessen - fra å holde seg oppdatert på kundenes behov, via sortiments- og leverandørvurderinger og valg til logistikk/leveranse.

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Utarbeide kategoristrategier
  • Bidra til å styre sortiment i Mestergruppens ulike kjeder
  • Leverandørvalg og -forhandlinger
  • Vurdere prisendringer, prisovervåking og vedlikehold av prisdatabaser
  • Planlegge og gjennomføre kampanjer for forbruker- og proffmarkedet
  • Bidra i prosjekter for å forbedre innkjøpsprosesser, som f.eks
    • Nye leverandører
    • Nye logistikkløsninger
    • Digitaliseringsløsninger

Vi søker fortrinnsvis kandidater med relevant høyere utdanning, gjerne innkjøpserfaring og kjennskap til produkter/ leverandører med tilknytning til bygge/VVS-bransjen, sammenliknbare bransjer eller konsulenthus. Du har erfaring med analyser og arbeid i Excel Erfaring med ERP systemer og databaseløsninger er en fordel.  Du er analytisk, ansvarsfull, strukturert og energisk Gode resultater fra tidligere stillinger

Vi tilbyr:
  • En spennende rolle i et dynamisk og solid konsern i utvikling
  • Et godt og sterkt faglig miljø og et kategoriområde i sterk vekst
  • Hyggelige kolleger og godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • For rett kandidat vil det bli mulighet for videreutvikling i konsernet.

Inkludering og mangfold er en styrke. I Mestergruppen har vi som mål å være en arbeidsplass som representerer samfunnet vi lever i. Vi oppfordrer derfor personer med ulik livserfaring, perspektiver, funksjonsnedsettelse, hull i CV og minoritetsbakgrunn til å søke.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Compass Human Resources ved Stein-Sverre Wold, tlf 906 88 270 eller Camilla Sandberg, tlf 414 76 181. Du kan registrere din CV og søknad, samt vitnemål gjennom å trykke på «søk her» knappen. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Du kan registrere din CV og søknad via søknadsknappen. Alle henvendelser behandles konfidensielt. I henhold til GDPR ber vi deg om å ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonene. Setter du deg som Kun søker vil du slettes fra vår database når prosjektet avsluttes.

Om stillingen

Firma Mestergruppen Byggevare AS
Sted Nils Hansens vei 8
By OSLO
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Kategorisjef - teknisk vvs
Stillinger 1
Jobreg ID 365144
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Camilla Sandberg
Research Manager
cs@compass.no
6 Ledige stillinger

Stein-Sverre Wold
Partner
+4722007700
sswold@compass.no
6 Ledige stillinger

Søk her Tilbake