Utvikling av skymagi: Bygg applikasjoner i skyen
Sopra Steria - Alle kontor

Utvikling av skymagi: Bygg applikasjoner i skyen

Sopra Steria - Alle kontor
Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø.

Har du erfaring med applikasjonsutvikling på skyteknologi/cloud og ønsker å videreutvikle deg i samarbeid med store og spennende selskaper? Da har vi jobben for deg! Vi ser etter dyktige utviklere, fagledere og forretningsutviklere som vil være med på å løfte og transformere Norges største virksomheter, slik at de kan bruke offentlige og private skytjenester på en sikker og god måte. Du vil jobbe i Applications-divisjonen i Sopra Steria som leverer applikasjonsutvikling og tjenester. Vi satser sterkt på skyteknologi, og du vil jobbe i team som direkte støtter opp om denne satsningen. Du vil få muligheten til å jobbe i tverrfaglige team med tung faglig ekspertise. Vi skal fremover ansette flere dyktige kollegaer både i Oslo og Drammen.

Hvem er så du?

Du ønsker å jobbe med å utvikle, programmere og modernisere applikasjoner på skyplattformer, og du brenner for ny teknologi og arkitektur. Som person skaper du tillit i møte med kundene, og du evner å designe, implementere og optimalisere applikasjoner. I tillegg kommuniserer du godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Kompetanse, interesse eller erfaring vi setter ekstra pris på:

  • Minimum 3 års utviklingskompetanse innen Java, .Net eller tilsvarende
  • Teknisk erfaring fra én eller flere skyplattformer, som Azure, AWS, GCP, OpenShift eller Container-teknologi/Kubernetes
  • Erfaring med konsepter som mikrotjenester, løskoblede tjenester, event-drevet arkitektur, PaaS, Well-Architected Framework eller Cloud Adaption Framework
  • Erfaring med å jobbe i DevOps team (med smidig utviklingsmetodikk)

Gode grunner til å velge oss:

Du bør velge oss fordi du får muligheten til å utvikle deg og kompetansen din i Norges største fagmiljø innen arkitektur med mange spennende prosjekter. Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til bedriftshytter, bidrag til medlemskap hos SATS og ikke minst en ekstra ferieuke (seks uker totalt). Dessuten har vi over 30 ulike aktivitetsgrupper; her finnes det noe for de fleste.

Har du lyst til å bli med oss på veksten i spennende oppdrag fremover? Da gleder vi oss til å høre fra deg.

Lurer du på noe mer?

Ta gjerne kontakt med Haakon eller Ole Martin ved spørsmål om stillingen.



Om stillingen

Firma Sopra Steria - Alle kontor
Sted Biskop Gunnerusgate 14 A
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Cloud-utvikler
Stillinger 3
Jobreg ID 376740
Søknadsfrist 04.06.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Ole Martin Haugesten
Agency Director - DevOps
ole.haugesten@soprasteria.com
3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake