Vi er i sterk vekst og søker daglig leder for vår kompetente gjeng!
Metervare AS

Vi er i sterk vekst og søker daglig leder for vår kompetente gjeng!

Metervare AS
Metervare ble etablert i 2013, og er et pølsemakeri som eies og driftes av tidligere norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen. Han savnet gode håndverkspølser som smakte kjøtt, og tok saken i egne hender.  Når danskene sier "pølsesnakk", mener de "tullprat". Vi mener alvor. Våre pølseprodukter er komponert fullstendig fra bunnen av og produseres i eget pølsemakeri. Vi prøver å bruke mest mulig norske råvarer, og jobber stadig med å inngå flere avtaler med lokale leverandører. Alt av kjøtt vi tar inn er fra norske dyr. Det er kun råstoffer vi ikke får tak i her til lands som importeres. Det er da snakk om alt av krydder som blir brukt i produktene våre, sennepsfrø og naturtarmer som ingen driver med i Norge. Målet er å lage verdens beste pølser, og flere av våre varer har blitt tildelt Spesialitetmerket, offisielt merke for utvalgt lokalmat, som utdeles av fagjuryen i Stiftelsen Norsk Mat. Selv i storbyen kan man være kortreist. Metervare er også Norges største lærebedrift i pølsefaget, det skal sikre fremtiden vår og i faget.

Vil du jobbe med kortreist mat i storbyen?

Metervare holdes i gang av en liten og kompetent gjeng på 15 dedikerte medarbeidere. 10 har fagbrev innen ulike matfag og er inne i fabrikken, og resten er i administrasjon og salg. Legger vi til alt lærlingene kommer inn med og tar til seg, begynner vi å få mye kompetanse inn på våre få kvadratmeter på Sinsen i Oslo.
Vi er i sterk vekst og trenger derfor mer plass til produktutvikling og produksjon. En av dine første og viktigste oppgaver vil derfor være å flytte og etablere bedriften til nye og tidsriktige lokaler. Hvor det blir, avgjør du sammen med styret og eierne.


Vi søker nå etter daglig leder, som med entusiasme, glød og stolthet kan lede og utvikle bedriften og merkevaren videre. Du liker å arbeide både strategisk og operativt, og hos oss får du anledning til å prestere og skape resultater. Du får delta i diskusjonene og påvirke beslutningene - din egen innsats vil synes. 

Dersom du kjenner deg igjen i, og blir trigget av beskrivelsen og våre ønsker nedenfor, ser vi frem til å motta søknaden din.

Arbeidsoppgaver:
  • ha det overordnede budsjett-, resultat- og personalansvar
  • etablere og videreutvikle langsiktige relasjoner og avtaler med kunder og leverandører på alle nivåer
  • sikre leveransen av trygge produkter til kvalitetsbevisste kunder i dagligvarehandelen og i HORECA-markedet
Vi ønsker at du:
  • har noen års erfaring med ledelse, gjerne matfaglig bakgrunn eller fra småskala produksjonsbedrift
  • har relevant utdanning på Bachelornivå eller tilsvarende realkompetanse
  • har god forståelse for produksjonsprosessen, matkvalitet, vareflyt, logistikk og økonomi
  • er resultat- og løsningsorientert og ser muligheter der andre ser problemer
  • arbeider planmessig, systematisk og strukturert med tanke på skalerbarhet
  • er en forhandlingsvant relasjonsbygger, som kommuniserer og formidler godt på flytende norsk, skriftlig og muntlig
  • har god brukerkompetanse på moderne IT-verktøy

Hos oss får du store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom samarbeid med morselskapet Kreativ Catering, leverandører, kunder og strategiske partnere. Du blir en del av et matfaglig sterkt team, som bidrar med sin entusiasme og store interesse for faget og virksomheten. Gjennom ditt proaktive lederskap skal du sikre lønnsomhet og fortsatt vekst ved å holde tritt med produksjonens behov, og se muligheter og finne løsninger når det oppstår endringer i forutsetninger og planer. 

I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi om at du også legger ved ditt søknadsbrev. Vi etterspør vitnemål og annen relevant dokumentasjon på gjennomført utdanning og erfaring fra kandidater som går videre i prosessen.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med rekrutteringskonsulent Susanne Bjerkaas tlf. 970 84 208 eller Stig Solberg tlf. 916 35 552 i IMPACT AS.

Filmen i annonsen er produsert av MENY i forbindelse med at Metervare vant Matskattstipendet 2021. https://www.youtube.com/watch?v=QqEXxX0Mn2k
 

 



Om stillingen

Firma Metervare AS
Sted Sinsenveien 11
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel DAGLIG LEDER
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 368073
Søknadsfrist snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Susanne Bjerkaas
Senior Rekrutteringsrådgiver
sb@impact.no


4 Ledige stillinger

Stig Solberg
Senior Rekrutterer / Rådgiver
ss@impact.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake