Vi søker deg som ønsker å hjelpe våre kunder med å forbedre deres digitale samhandling og produktivitet
Sopra Steria - Alle kontor

Vi søker deg som ønsker å hjelpe våre kunder med å forbedre deres digitale samhandling og produktivitet

Sopra Steria - Alle kontor
Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø.

Om stillingen 
Vi søker nå etter nye kollegaer som vil bistå våre kunder i å lykkes med innføring, videreutvikling og forvaltning av deres produktivitets- og samhandlingsløsninger. For at løsningene skal gi verdi må teknologien knyttes sammen med forretningsprosesser, og være en støtte for menneskene som jobber i virksomheten. Vi ser etter deg som vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning, og ønsker å skape verdi og gevinster for kundene våre. 

Eksempler på hva vi hjelper våre kunder med:  

  • Utrede, planlegge og innføre nye IT-systemer for økt produktivitet og forbedret digital samhandling, inkludert alt fra rådgivning og sparring med ledelsen, via implementering til praktisk opplæring og støtte til ansatte 
  • Rydde opp i digitalt kaos, ved å finne ut hvordan virksomheten vil bruke sine digitale verktøy, foreslå helhetlige føringer for digital samhandling, og deretter hjelpe dem med å innføre og etterleve dette i praksis

Litt om deg  
Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i flere av punktene under: 

  • Har god kjennskap til Microsoft 365 eller andre verktøy for digital samhandling og internkommunikasjon 
  • Har funksjonell kompetanse på Microsoft 365 eller ServiceNow 
  • Har erfaring med og forståelse for sammenhengen mellom produktivitets- og samhandlingsløsninger og virksomhetens informasjonsstruktur  
  • Har evne til å identifisere hvordan produktivitets- og samhandlingsløsninger kan og bør brukes for å understøtte virksomhetens mål og prosesser 
  • Har erfaring med opplæring, kommunikasjon og bevisstgjøring ved innføring av produktivitets- og samhandlingsløsninger 
  • Har erfaring med å bruke og implementere avanserte produktivitetsverktøy og -plattformer som ServiceNow, Power Platform, Copilot og andre KI-løsninger 
  • Samarbeider godt med både tekniske og ikke-tekniske ressurser 

Generelle egenskaper:

  • Faglig nysgjerrig 
  • Analytisk og løsningsorientert 
  • Motiveres av å bistå våre kunder med deres utfordringer 
  • God til å snakke trygt og tillitsfullt med nøkkelpersoner hos våre kunder 
  • Kan norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig 

Vi ser etter deg som har erfaring som prosjektleder, produkteier, endringsleder, leder eller rådgiver, gjerne i konsulentbransjen. Så lenge du har en interessant kombinasjon av erfaringer, ferdigheter og personlige egenskaper er vi interessert i ulike typer utdanningsbakgrunner.  

Litt om oss
Den viktigste årsaken til at du bør velge Sopra Steria er muligheten til å bli del av et inkluderende og dyktig fagmiljø. Miljøet vårt er preget av en sterk delingskultur, der vi hjelper hverandre og deler fritt av kunnskap og erfaringer. Vi trives godt i hverandres selskap, både når vi treffes i forbifarten og på regelmessige faglige og sosiale samlinger. Som forretningsrådgiver hos oss får du muligheten til å bistå kunder i prosjekter som er viktig for oss og for kunden, men også for samfunnet. Vi bruker mye ressurser på å utvikle de beste konsulentene gjennom kurs- og kompetanseheving, erfaringsbygging i spennende prosjekter, konstruktive tilbakemeldinger og tett lederoppfølging. 

Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til bedriftshytter, bidrag til medlemskap hos SATS og ikke minst en ekstra ferieuke (seks uker totalt).

Har du lyst til å bli en del av Sopra Steria? Da gleder vi oss til å lese din CV og søknad! 

Er du nysgjerrig, men ikke helt sikker? Send en e-post med din CV og/eller LinkedIn-profil, så tar vi gjerne en uforpliktende kaffeprat. 

Dersom du har spørsmål, så er du velkommen til å kontakte rekrutteringsansvarlig Andrea Reinertsen (andrea.reinertsen@soprasteria.com) eller leder for Modern Workplace Anbjørg M. Bergwitz (anbjorg.bergwitz@soprasteria.com). 

Søknadsfrist for stillingen er 24. mai, men vi oppfordrer til å søke så fort som mulig da vi vurderer kandidater fortløpende.



Om stillingen

Firma Sopra Steria - Alle kontor
Sted Biskop Gunnerusgate 14 A
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Forretningsrådgiver
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 374865
Søknadsfrist 24.mai

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Anbjørg Bergwitz
Head of Modern Workplace
anbjorg.bergwitz@soprasteria.com
1 Ledige stillinger

Andrea Reinertsen
Senior Talent Acquisition Consultant
andrea.reinertsen@soprasteria.com
3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake