Vi søker en Seniorrådgiver VVS for å styrke vårt VVS-miljø i Agder
Rambøll Norge AS

Vi søker en Seniorrådgiver VVS for å styrke vårt VVS-miljø i Agder

Rambøll Norge AS
Rambøll er et av verdens 10 ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.
Avdeling Tekniske Systemer opplever positiv vekst, og vi ønsker nå å inkludere flere talenter i vårt team. Som Seniorrådgiver VVS vil du spille en avgjørende rolle i utfordrende prosjekter, veilede og inspirere yngre kolleger, samt etablere og vedlikeholde sterke relasjoner med våre kunder.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.
 

Dine hovedoppgaver inkluderer:

•   Ledelse og faglig ansvar for VVS i ulike prosjekter og entreprisemodeller
•    Utføre beregninger, simuleringer og utredninger
•    Delta i tilbudsprosesser og markedsføring
•    Aktivt bidra til den faglige utviklingen av vår avdeling
•    Fremme et positivt og inkluderende arbeidsmiljø
 

Vi støtter din faglige vekst: 

Vi er overbevist om at våre medarbeidere er nøkkelen til vår suksess. Derfor vil du bli støttet i din faglige utvikling fra dag én.
Vi søker deg som:
•    Er utdannet ingeniør eller sivilingeniør med relevant erfaring innen VVS-prosjektering
•    Har god relevant erfaring fra rådgivning, entreprenørskap, leverandørside eller byggherreoppdrag
•    Er ambisiøs faglig med sterke analytiske ferdigheter
•    Trives med å skape gode resultater, både økonomisk og faglig
•    Er initiativrik, samarbeidsorientert og nysgjerrig på nye tilnærminger innen VVS-faget
•    Har kompetanse innen relevant programvare som for eksempel Revit, MagiCad, Solibri, Simien eller IDA-ICE

Bli en del av vårt mangfoldige team: Som vår nye Seniorrådgiver VVS vil du være en del av et mangfoldig fagmiljø som verdsetter forskjellige perspektiver og erfaringer. Vi tilbyr et inkluderende og støttende arbeidsmiljø med fleksibilitet i arbeidshverdagen, samt spennende muligheter for faglig og personlig utvikling. I Rambøll og i avdeling Tekniske Systemer er vi opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Arbeidssted: Arendal eller Kristiansand

Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende. Vi tar gjerne en prat før du måtte bestemme deg å søke, da kontakter du Skagerak Consulting ved Lisbeth Holen tlf.nr: 400 11 017 eller Cathrine Svendsen tlf. nr. 926 06 610.

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.

Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.



Om stillingen

Firma Rambøll Norge AS
Sted Vestre Strandgate 67
By Kristiansand
Fylke Agder
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Seniorrådgiver VVS
Stillinger 1
Jobreg ID 363032
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Lisbeth Holen
Seniorrådgiver
lhh@skc.no


9 Ledige stillinger

Cathrine Svendsen
Seniorrådgiver
cs@skc.no


7 Ledige stillinger

Søk her Tilbake