Save job
By saving the job you can easily access a list of saved jobs for later inspection.
Vår oppdragsgiver er en velkjent restaurant med flotte lokaler sentralt i Bergen.
Restauranten har behov for en erfaren à la carte-kokk som kan dekke både lunsj- og middagsvakter, da åpningstidene er fra kl. 11:00 til 23:00.
Du vil jobbe tett med deres dyktige kjøkkensjef, med fokus på å bruke gode ingredienser og lage mesteparten av maten fra bunnen av. De streber etter å tilby et variert kosthold.
Oppstart: Snarest
Arbeidssted: Sentralt i Bergen
Varighet på vikariat: Minst 2 måneder
Overordnet ansvar:
Kokken er ansvarlig for å bidra til et høyt faglig nivå i den daglige matproduksjonen og skal sikre at alle retter holder høy kvalitet, både når det gjelder smak, utseende og hygiene.
Arbeidsoppgaver:
Selskab | Temp-Team avd. Bergen |
By | Bergen |
Region | Vestland |
Hjemmeside | Click here |
Titel | A la carte kokk |
Tiltrædelse | Snarest |
Løn | Etter kvalifikasjoner |
Stillinger | 1 |
Følg os på | |
Jobreg ID | 443665 |
Frist for indsendelse | Snarest |
Ved at oprette en profil i Jobreg vil du være tilgængelig i søgning for en række rekrutterere og virksomheder, der søger kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!
Opret profil