Save job
By saving the job you can easily access a list of saved jobs for later inspection.
Vår oppdragsgiver er en velkjent restaurant med flotte lokaler sentralt i Bergen.
Restauranten har behov for en erfaren à la carte-kokk som kan dekke både lunsj- og middagsvakter, da åpningstidene er fra kl. 11:00 til 23:00.
Du vil jobbe tett med deres dyktige kjøkkensjef, med fokus på å bruke gode ingredienser og lage mesteparten av maten fra bunnen av. De streber etter å tilby et variert kosthold.
Oppstart: Snarest
Arbeidssted: Sentralt i Bergen
Varighet på vikariat: Minst 2 måneder
Overordnet ansvar:
Kokken er ansvarlig for å bidra til et høyt faglig nivå i den daglige matproduksjonen og skal sikre at alle retter holder høy kvalitet, både når det gjelder smak, utseende og hygiene.
Arbeidsoppgaver:
Company | Temp-Team avd. Bergen |
City | Bergen |
County | Vestland |
Webpage | Click here |
Title | A la carte kokk |
Accession | Snarest |
Salary | Etter kvalifikasjoner |
Jobs | 1 |
Follow us on | |
Jobreg ID | 443665 |
Deadline | Snarest |
By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!
Create profile