Vil du bidra til å holde kollektivtrafikken i rute?
Nobina Norge AS

Vil du bidra til å holde kollektivtrafikken i rute?

Nobina Norge AS
Nobina er det største kollektivtrafikkselskapet i Norden med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Trafikkløsningene deres utvikler mobilitet i samfunnet og hver dag reiser rundt en million mennesker i Norden med Nobina. Konsernet har 11 000 medarbeidere og en omsetning på 10 milliarder. I Norge leverer Nobina kollektivtransport i by og distrikt i tillegg til andre busstjenester og har årlig 44 millioner passasjerer. Nobina gjør reisen enkel og forutsigbar og skaper et bedre samfunn i form av økt mobilitet, redusert miljøbelastning og lavere samfunnskostnader. Vi bidrar til å realisere fremtidens bærekraftige samfunn med blant annet Nordens største flåte i elektriske busser. Etter inngått kontrakt med Ruter i 2019 ble 141 busser satt i trafikk. Bussene er av merket Setra (12 og 15 - meter, Mercedes), Scania (leddbuss) og BYD (Nord-Europas første El-leddbusser). Disse vedlikeholdes ved verkstedet på anlegget i Leiraveien. Verksted-teamet består av ca. 20 dyktige medarbeidere med ulike ansvarsområder som for eksempel dekk, service, feilsøking og reparasjoner, kontroll, PKK, Fartsskriverkontroll, skader og NME-teknikk.

Nobina - nordens største kollektivselskap, jobber hver dag for å holde samfunnet i bevegelse. Har du lyst på en variert arbeidshverdag, nye utfordringer og et kunnskapsrikt team i ryggen? Da håper vi du tar en prat med oss. Nobina søker nå flere dyktige mekanikere som ønsker å holde bussene på veien og kollektivtrafikken i rute.

 

Dette kan du forvente som arbeidstaker hos Nobina

  • Faglig utvikling og for rett kandidat, mulighet for kompetanseheving gjennom f.eks fagbrev 
  • Din fremtidige verkstedleder, Thomas Johnsen Haugland, er opptatt av at medarbeiderne føler seg sett, forstått og verdsatt. Han er utdannet mekaniker og skifter gjerne til arbeidsklær for å hjelpe til med driften i hektiske perioder. “Det er alltid hyggelig å komme på jobb på verkstedet hos Nobina. Du blir møtt med et smil av kolleger og arbeidsmiljøet er uformelt.”  - Thomas Johnsen Haugland, verkstedleder. 
  • Tilknytning til et kunnskapsrikt team. Samtidig håper teamet å kunne lære noe fra deg!  
  • Du har direkte påvirkning på Nobinas samfunnsansvar, gjennom å påvirke hverdagen til de 44 millioner årlige passasjerene som reiser med Nobina. 
 

Som tungbilmekaniker vil dine arbeidsoppgaver innebære: 

  • Kontroll og feilsøking med moderne diagnoseverktøy
  • PKK, service og kontroll
  • Daglig vedlikehold og reparasjoner av bussmateriell
  • Bidra til at bussene er velholdte, noe som er en forutsetning for at kundene skal kunne reise på en trygg og behagelig måte. 
  • Skiftordning  


Hvem ser vi etter?
Mye kan læres gjennom opplæringsprosessen, men det  forutsetter at du har mekanisk arbeidserfaring og god teknisk kompetanse. Du må være innstilt på at hverdagen er hektisk og trives med selvstendig arbeid. Har du dette,  i tillegg til engasjement, godt humør og gode samarbeidsevner? Da passer du rett inn! 


Øvrige ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring med reparasjon av tunge kjøretøy, landbruks- /anleggsmekanikk eller elektronikk
  • Fagbrev tunge kjøretøy er en fordel men ikke et krav. Fagbrev innen anleggs- landsbruks- eller industrimekanikk er også relevant.
  • Erfaring med bruk av PC som diagnoseverktøy
  • Gjerne førerkort kl. D
  • Beherske norsk, muntlig og skriftlig
  • Du har «stå-på-vilje», er pliktoppfyllende, nøyaktig, effektiv og serviceinnstilt
 

Nobina AS er en multikulturell bedrift og er opptatt av å speile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte personer til å søke uansett kjønn, alder eller kulturell bakgrunn. Betingelser, pensjonsordninger og forsikring diskuterer vi gjerne videre i en eventuell samtale. 

Søkere vurderes og kalles inn til intervju fortløpende. 

Dersom annonsen har vekket din interesse, bør du ikke nøle med å kontakte Randstad ved Linn Borgen på telefon 948 22 363 eller via e-post: linn.borgen@randstad.no 



Om stillingen

Firma Nobina Norge AS
Sted Leiraveien 12
By Lillestrøm
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Mekaniker tunge kjøretøy
Tiltredelse Snarest
Stillinger 5
Jobreg ID 368245
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Linn Borgen
Recruitment advisor
linn.borgen@randstad.no
8 Ledige stillinger

Søk her Tilbake